Zpětná vazba systémy

N

notyet

Guest
Ahoj jsem právě potýkají s kontrolní a zpětné vazby systémů to je důvod, proč otázka může být myšlenka jako moje hloupá question.Here je moje otázka: Kdy se snažíme desgin systém, naším cílem je výstup systému by měla být do jisté míry stejný naší input.I neznamená, že chceme tvar našeho systému produkce, jako je náš vstup.Například když jsme používat krok reakce jako vstup se snažíme vidět (v nejlepším případě) malý překmit a trochu ts (doba ustálení) etc.I si myslí, že je kvůli předvídat naše produkce v závislosti na našem vstupu. (Mít stabilní systém) je však, proč používáme systém desgin Pokud chceme výstup jako náš input.Let 's Použijte náš vstup jako výstup ..
regards.Thanks.

notyet,
Třeba příklad pomůže.
.
Máme antény, jejichž postavení (směr), bychom chtěli kontrolovat.Rádi bychom směr antény musí být úměrná použít voltgae (input) do našeho kontrolního systému.V tomto příkladu, vstup je napětí a výstup je úhlové polohy.Systém musí být stabilní, například, když změníme vstupní napětí (směr) příkaz, poloha antény by se neměla oscilovat, neměl by mít překročení, a měl by přejít k přikázal pozici rychle.
S pozdravem,
Král

Citace:

Máme antény, jejichž postavení (směr), bychom chtěli kontrolovat.
Rádi bychom směr antény musí být úměrná použít voltgae (input) do našeho kontrolního systému.
V tomto příkladu, vstup je napětí a výstup je úhlové polohy.
Systém musí být stabilní, například, když změníme vstupní napětí (směr) příkaz, poloha antény by se neměla oscilovat, neměl by mít překročení, a měl by přejít k přikázal pozici rychle.

S pozdravem,

Král

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back