řešení problémů HFSS Obdélníkový vlnovodu.

A

aparnakrishna

Guest
Jsem nový HFSS a pokusit se simulovat obdélníkového vlnovodu na hfss.but bohužel jsem nedostal pozemku xy correctly.Can mi někdo říct, jak vybrat přístav a způsoby buzení.

Dobrý den, Aparna obdélníkový vlnovod je nejvíce nejjednodušší forma struktur simulate.All musíš udělat, je obrátit vaši vlnovod podle rozměrů, pak přiřadit okrajové podmínky na čtyřech stranách vlnovodu. pak se vaše dvě strany, které se předpokládalo, že strany přístavní buzení musí být nadšen waveports. přiřadit počet portů, na základě režimu, který chcete vidět. a vy byste měli být v pořádku pozdravem Chachito.

Udělal jsem vlnovod taky, když jsem začal. jeho nejlepší řešit tutoriál a pak skutečný problém.

u lze použít antény design kit pro HFSS 12 a 13, a to pomůže u navrhnout toto

thankz,,, ale můj problém je, že jak přiřadit porty nd integrace line.I následoval kroky uvedené v manual.but můj pozemek XY není odpovídající s tím manual.I nevím, jak to napravit.

Napiš svůj návrh tady, aby je bylo možné zkontrolovat jeho členů.

má obdélníkový vlnovod hodnoty = 2,286 cm b = 1,016 cm. Dostal jsem ji od manual.I snažil každý a každý krok podle manual.but Nevím, proč můj pozemek XY je špatný.

Vážení Aparna dle vašich rozměrů jeho x-band obdélníkový vlnovod. Mám simulované jednoduchý vlnovodu strukturu jeho první Dominantní mode.Please najít prílohy pro vaši informaci, že budete potřebovat jakékoliv další information.Please, neváhejte a kontaktujte mě pozdravem Chachito.

1.ok mě také navrhování vzdušný anténa, která se skládá z pravoúhlých vlnovodů .... 2. může být i může pomoci u existuje řada způsobů, jak se obdélníkové vlnovody v HFSS, jen málo z nich;) jen kreslit obdélníkové okno a dát mu materiál jako PEC nebo tak něco, a navrhnout, kde u muset krmit ji. .. normálně se dodáváno z přední straně vlnovodu, kde (výška) (šířka) a B se nachází .. stačí pravým tlačítkem myši na té straně, vyberte přiřadit buzení, pak zvolte waveport, nyní v okně klikněte waveport o režimech . tady u vidí možnost integrace řádek níže se dát intgration linku od jednoho okraje na druhý ... dont opustit linku v černobíle jinak u dostanu chybu neplatné linky ...... Poznámka: za normálních okolností intgration linka doesnot mít žádný efekt, esp. V mém případě to muzete ignorovat ... ale pro soustředěnými porty je nutné B) u lze také čerpat wguide tím, že 2 boxy v nichž jedna má velké rozměry X, Y, Z a jeden s méně) a odečtením jednoho s malým XYZ z velké XYZ .. tak bude vacum automaticky vytvoří ... teď dát soustředěnými parametry port se stejnou metodou intgration linky na přední straně. 3) nezapomeňte provést radiační hranici na lambda / 4 na každou osu (je-li pracovat v dálkovém poli) 4) podle toho, jak se u wat snaží, aby na konci vašeho projektu??

pls vidět attachment.and naznačují mi nápad to napravit. 1.a = 2,286 cm = 1.186 cm 2.b 3.no režimů = 4 4.I čerpat pouze jeden integrační line.Is to v pořádku? Jinak mi říct, jak vybrat jiné int linky v jeho směr). 5.analysis freq = 20 GHz

wat ru vlastně snaží??? ru se snaží, aby na dobu neurčitou vlnovod?? štěrbinový vlnovod?? a Wat jsou ty věci, které u WÜD rád acheive na konci v důsledku znamená, wat R, parametry?? ok teď mi řekni, že u použité antény Design Kit???, jeho sada, ve kterém stačí dát u hodnoty ur vlnovodu rozměrů a simuluje správné výsledky u ...

vlastně jsem nový hfss.so začíná s malým examples.but, které také nefunguje properly.S parametry dostávám je špatně myslím. fc

Viděl jsem, že slovo soubor ... nejsem odborník, že, že jsem jen vidět graf a extrahovat z nich něco .. tak mě poslal. HFSS soubor na můj email, abych mohl kontrolovat a také vyzkoušet "anténa design kit" ... je velmi užitečný software

Vážení Aparna, myslím, že chyba je způsobena tím, že byste mohla být s použitím nižší verzi HFSS, co verze HFSS jsou si using.if i zkontrolovat soubor a uložte ho na mě počítač, jste zvyklý být schopni použít již protože HFSS soubory nejsou zpětně kompatibilní bohužel pozdravem Sajid Mohameda.

Používám jak V10 a V11 V obou stejné error.If u dont mysl vidět slovo doc a řekněte mi, zda osa jsem se správně? a výběr vln přístavu.

Vážení Aparna Vaše Vlnovod je určena pro X-band, zvyklý V10 a V11 vám spustit soubor budete potřebovat pouze V13 nebo vyšší, která je dosud v market.Alrite dovolte mi, abych se na to podívat a dá vám zpětnou vazbu jde Sajid Mohameda.

pls řekněte mi něco o parametrech S v obdélníkovém vlnovodu.

Aparna myslím si vlnovodu je x-band, který nemá nic společného s verzí HFSS. ale jsem četl něco o vás, kterým se stanoví řešení frekvenci 20 GHz, který je východiskem z hranice frekvencí vlnovodů characterisitic. Jen se podíval na svého souboru, myslím, že to nedělají dobře. , který z nich je jsou vaše rozměry (mám na mysli "a" a "B" rozměr), které jsou v YZ a XZ letadla resp. a vaše vlny šíří v kladném směru osy. Je to tak? Dejte mi vědět a já vám co nejdříve komentář považuje Sajid Mohameda. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 12:02 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:58 ---------- [/SIZE] [/COLOR] A když, co jsem za předpokladu, že je v pořádku, měl by váš waveport být v ose na vlnové cestování. který je Z-směru, zatímco vy je na jiné rovině. az nějakého důvodu rozměry nejsou v pravém propotion myslím. ale pak už jen při pohledu do obrázku, který převýšení tvoří data správně považuje Chachito

A i B ve stejném rovině yz a vzal směrem podél osy z.. pls dejte mi nápad opravit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back