R
rotmanlens
Guest
Aparna aréna jste schopni spustit soubor jsem se nahrál. způsob port nastaven, že vypadá dobře pro mě. Proč mě nemáš nahrát soubor a budu psát další zpětnou vazbu. Jde Sajid Mohameda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
vlastně soubor, který u Nahráno nefunguje v mém system.whe pokusu o otevření některé chybové hlášení se blížíAparna arent jste schopni spustit soubor jsem se nahrál. způsob port nastaven, že vypadá dobře pro mě. Proč mě nemáš nahrát soubor a budu psát další zpětnou vazbu. Jde Sajid Mohameda.
duální dipólová anténa, jak v tištěné ne? Co přesně je vaše frekvence považuje Sajid Mohammed.haiiii všechny ... pls pomozte mi simulovat duální dipólová anténa samostatný zdroj nebo jeden kanál? každý návod na to? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 13:30 ---------- Předchozí příspěvek byl v 13:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR] vlastně soubor, který u Nahráno nefunguje v mém system.whe pokusu o otevření některé chybové hlášení se blíží
Zde je obdélníkové dutiny jsem několik semestrů zpět na můj Electromagnetics kurzu. Doufám, že to pomůže.
myslím, že je relativní propustnost podkladu??. takže si můžete vytvořit obdélníkový vlnovod a přiřaďte jí různé materiály vidět jeho výkon. Obvykle optimalizace se provádí s různými délkami.může někdo vysvětlit, jak optimalizovat obdélníkového vlnovodu pomocí hfss.my optimalizační proměnné je relativní pemeability díky