řešení problémů HFSS Obdélníkový vlnovodu.

Aparna aréna jste schopni spustit soubor jsem se nahrál. způsob port nastaven, že vypadá dobře pro mě. Proč mě nemáš nahrát soubor a budu psát další zpětnou vazbu. Jde Sajid Mohameda.

haiiii všechno ... pls pomozte mi simulovat duální dipólová anténa samostatný zdroj nebo jeden kanál? každý návod na to? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 13:30 ---------- Předchozí příspěvek byl v 13:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
Aparna arent jste schopni spustit soubor jsem se nahrál. způsob port nastaven, že vypadá dobře pro mě. Proč mě nemáš nahrát soubor a budu psát další zpětnou vazbu. Jde Sajid Mohameda.
vlastně soubor, který u Nahráno nefunguje v mém system.whe pokusu o otevření některé chybové hlášení se blíží

Jo, je to chyba. HFSS není zpětně compatible.i Používám verzi 13 a vy jste tak 11 chyb. Jde Sajid Mohameda [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 11:47 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:44. - --------- [/SIZE] [/COLOR]
haiiii všechny ... pls pomozte mi simulovat duální dipólová anténa samostatný zdroj nebo jeden kanál? každý návod na to? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 13:30 ---------- Předchozí příspěvek byl v 13:21 ---------- [/SIZE] [/COLOR] vlastně soubor, který u Nahráno nefunguje v mém system.whe pokusu o otevření některé chybové hlášení se blíží
duální dipólová anténa, jak v tištěné ne? Co přesně je vaše frekvence považuje Sajid Mohammed.

Aparna mohu navrhnout toto pro vás, ale já nejsem jistý, že budete mít možnost jej používat. Z důvodu kompatibility problémy s HFSS považuje Chachito

Může někdo nahrát HFSS soubor pro výše uvedené obdélníkový ze stejných rozměrů??

Díky za odpověď, ale byl jsem schopen otevřít soubor, můžete mi prosím nahrát soubor HFSS?? Díky

edaboard pouze umožňuje. rar formát. pomocí WinZip ho rozbalit.

může někdo vysvětlit, jak optimalizovat obdélníkového vlnovodu pomocí hfss.my optimalizace proměnná je relativní pemeability?? díky

může někdo vysvětlit, jak optimalizovat obdélníkového vlnovodu pomocí hfss.my optimalizační proměnné je relativní pemeability díky
myslím, že je relativní propustnost podkladu??. takže si můžete vytvořit obdélníkový vlnovod a přiřaďte jí různé materiály vidět jeho výkon. Obvykle optimalizace se provádí s různými délkami.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back