širokopásmové / úzkopásmové

Mohu dodat. v mobilní komunikaci, soudržnost pásma kanálu určuje, zda signál je širokopásmové připojení, nebo ne. Řekněme, 30 kHz BW signál lze považovat za úzkopásmový v jednom kanálu, ale ne v jiných kanálech.

Ano, souhlasil. Je to šířka pásma, které lze užitečně dodávat data (v bps), spíše než přidělenou šířku pásma, které nemusí být 100% využití, který určuje široká / úzkopásmové. Na druhé a podporu svého tvrzení, je širokopásmové připojení rozdělen do kanálů, N, z nichž každý je obvykle úzkopásmové. Avšak zjistit, co vlastně Širokopásmové připojení je, že přidělené šířky pásma jsou zcela specifické tak, že kanál 1 a 4 přenos dat, Channel 2 a 5 nesou Audio a Channel 3 a 6 nesou Video. Kanál 1, 2 a 3 jsou Downlink kanály a Channel 4, 5 a 6 jsou Uplink kanálů.

Ahoj všichni, mám stále pochybnosti o porozumění úzkopásmové a širokopásmové. Souhlasil jsem, že to záleží na tom, jak je definována pro systém. Řekněme, že když jsem měl navrhnout širokopásmový systém, říká 26-40GHz. Jak tedy zajistit, že návrh by bylo správné? Jak to vidím já při pohledu na poměr šířky pásma pro střední frekvence pouze? Existují nějaké další způsob, jak ospravedlnit to? Díky.

Každý profesionální vymezení mezi úzkopásmové a širokopásmové?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back