1 / 2 drát LCD a klávesnice řidiče

o ano, na manuál, specifikuje 4x4 klávesnice s posledním sloupci jako 'A' písmen 'B', 'C' a 'D', jako 'D' jako tlačítko VALID, jak jste se vyjádřil 3x4keypad, chybí poslední sloupec, byl 'D' tlačítko mimo označené jako platný. Nyní musíte stisknout 'D' (uppercase! nezapomeňte!) poslat na tlačítko PLATNÝ ... S trochou trpělivosti funguje to dobře, jsem se dostal na změnu hesla, nastavení plochy a nastavit budík ... (Nezapomeňte uvést heslo a 'prázdné' tlačítko '1111-'nebo acept údaje pomocí tlačítka PLATNÝ' velká písmena D '), budu se pustili do práce na terminálu pro tento projetc, já jsem v plánu použít PIC16f628 OR PIC16F88 dejte mi vědět Který z nich vám vyhovuje, nebo máte po ruce, nebo může dostat snadno ... (Tye ol '16F84 je příliš starý na práci ... eficient potřebovat jeden s integrovaným USART ...) kontrolu listech ... moje práce by bylo docela jednodušší než s 16F628 16F88, takže pokud můžete získat oba, dovolte mi vybrat 16F628, tak budu čekat na vaši odpověď ...

ano, vypadá všechno v pořádku teď, když touží pracovat s 16f28A prosím, jsem si jist, můžu dostat. Ještě jednou díky, já se těším na to vidět.

takže ... toto je můj pokus o semi-exkluzivní terminál sériovým LCD + klávesnice ... to odlišuje od běžného charakteru k goto-příkaz na MSbit ... Promiň, že jsem to udělal na C (s velkým CC5x), ale připojený vygenerovaný ASM souboru ... Navrhuji získat CC5x, pokud potřebujete provést další změny ... s virtuální terminál funguje to skvěle ... Nyní se spojit ... musí změnit řádek o postupu LCDOUT, nechcete-li "Enter" přes TX, ale přesný příkaz goto ... doufejme, že budu dělat to na další hodiny ... Pokud je vše v pořádku, to bude fungovat bez problémů ... více [Url = http://images.elektroda.net/9_1277740789.jpg]
9_1277740789_thumb.jpg
[/url] krystal je hodnota 4MHz ... stejně ... se stejným init postup, měly by být obě křišťálové být stejnou hodnotu! Také! ladění linka musí být z této programu terminálu, takže není echo na terminálu ....

cool, zapomněl říct, já jsem s použitím klávesnice 4x4

oh! Stačí připojit 4-tého sloupce D4 diody .. kód byl pro 4x4 klávesnice stejně ... [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 5 hodin 52 minut: [/color] [/size] ok, tak daleko, i upravený terminál kód být rychlejší, a upravil hlavní alarm programu ... tak toto je somekind beta verze ... To má problémy speciálně s waitpress a waitrelease postupy ... ale funguje to somelike ... Zkouška se ... [Url = http://images.elektroda.net/7_1277764696.gif]
7_1277764696_thumb.gif
[/url], aby to fungovalo na Proteus jsem musel upravit obvod málo, většinou vypnout nepoužívané věci a dělal všechny odpor digitální sim .... Doufám, že si mohl postavit, a test to více, že jsem v úmyslu udělat vše pro sériovou komunikaci o přerušení, takže to nebude mít žádný větší problémy při čtení klávesnice .... v době, kdy mi říct, jak to funguje u vás ... (Heslo je '1111 'znovu)

to je v pohodě kámo, objednal jsem si 16f28A, jakmile jste mi řekl. tak jsem měl dostat ji 2 / 3 dny max. Mezitím jsem si všechno kabelové a když jsem dostal ic budu dělat terminálu. Takže bych řekl, budete vědět, o 2 / 3 dny. Vím, že tam je trochu problém s waitpress a waitrelease postupy, s druhým poslední, musím zkontrolovat novou dnes, nemohl jsem se dostat pasivní režim stisknutím tlačítka # na klávesnici s poslední. Pokud měníte ve střední době, dejte mi prosím vědět. Pokusím se simulátor vidět, jak funguje její ...

dobře udělal vole, bych měl dostat terminálu se brzy, ať víte, pak:. D jen přemýšlel, když alarm aktivní zvon / blesk Předpokládám, že se zhasne? dotírat vidět je pracovat v simulátoru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back