>

J

jimzy67

Guest
Mám červenou sílu světla signál, signál, ale žádný zvuk na FM pásmu?I dostat zvuk na všech ostatních kapel?Může někdo pomoci?

Když jsem zase v rádiu jsem schopen se dostat zvuk ze stanic na všech pásmech kromě FM pásmu.Takže například, když jsem poslouchal rádio Exterior de España, slyším stanici a poslouchejte dovnitř Ale, když jsem se přejít na pásmo FM na 91,5 říct, můj místní klasické hudby stanice, nechci slyšet žádný zvuk, Nicméně, červená "signálů" indikátoru se rozsvítí na maximum a ukazatel bude pohybovat nahoru a dolů, když jsem se naladit off říci, 91,3 nebo 91,7.Má to pomoci?

Přesunuto anténa (pouze vnitřní otočná tyč, žádné externí antény) a rozhlas všem kolem domu, nahoře, dole, venku, žádná radost.Ostatní FM rádia dostat stanice ve stejném místě.Signál jde nahoru a dolů se získat pot.Kdybych se k self-diagnostikovat, myslím, že jsem dostat nosné vlny, ale ne "obsah".Já si oba dopravce a obsahu na AM a SW.Díky za tuto myšlení prostřednictvím se mnou.

činit u pokusil o stejnou rozhlasovou stanici na FM jiné rádio zařízením pro stejné umístění?Pokud ne, myslím, že tam jsou rušení od jiných odrazů působit frekvenci zkreslený (samozřejmě v tomto případě u získají vysokou sílu signálu, ale zkreslené).Přidáno po 1 minuta:všem členům

Můžete mi prosím poradit?

Díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back