aplikačně specifické instrukční sadou procesoru -

M

mohankumar.pandian

Guest
Jsem plánuje design ASIP pro senzorové aplikace ((((nebo aspoň říct, jestli existuje jiný možný & fesible aplikace))) ... odkud začít můj postup? ... pro mě to, co r prerequsites? ........... je fessible dokončit tento projekt o 6 měsíc? (Jsem v posledním ročníku mého stupně ....) inženýrství

ASIP --------- aplikačně specifické instrukční sadou procesoru
Naposledy upravil mohankumar.pandian Srpen 19, 2006 10:04, editovaný 2 krát v celkové

Budu kousnout, když jsem se mohou objevit ignorant ...

ASIP?

Jste si jisti, že máte pod zkratkou správný?

Jsem thinkng Applcation specifický integrovaný procesor, procesor se věnuje aplikaci a instrukční sadu vhodné pro tuto žádost.

... Ale pak jsem si také myslel, že jsem ^ 2 R byl moc souvisejících moc, až jsem zjistil, že není, že to byl komunikační protokol.

ASIP je zkratka pro aplikačně specifické Instrukční sada procesoru .................

mohankumar.pandian napsal:

ASIP je zkratka pro aplikačně specifické Instrukční sada procesoru .................

mohankumar.pandian napsal:

Umožňuje nastavit některé věci rovně ...

ASIP jak bylo původně používané Sato (1991) v jednom z jeho dokladů znamená: Aplikace specifický integrovaný procesor.

Od poloviny 90. let a dodnes ASIP je primárně používán jako abbrev.na specifických pro danou aplikaci Instrukční sada procesoru.

Termín, že starší kluci si možná vzpomenou, je ASSP: aplikace-přesný standardní výrobek.Pochází z éry (80 v), když FPGA, CPLD, atd., kde ne v širokém používání (X společnosti a několik dalších bylo, aby jejich dítě schodů).

Doufám, že to pomůže

the_penetratorŠ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back