ATcommand za info buňky

E

electronix_is

Guest
Navrhl jsem modul s ATMega8 a Siemens C45 pro přenos dat z poplašného systému, ale teď chci, aby moje CONECT modul s autoalarmy a zvyklý vědět, jestli existuje jeden ATcommand kteří o ně požádají infocell (název buňky).
Jde Cristy

Velmi zajímavé.Ale pochybuji, pokud existuje takový příkaz.

Chci předávat informace o poloze vozidla bez modulu GPS.

To je velmi intuitivní z vás.Ale myslím, že informace o buňce není přítomen v telefonu.Leží v spínač mobilního operátora.I dont nevidí žádný důvod, proč by to být předány do telefonu.

V mé zemi jeden operátor (Vodafone) předávají jméno buněk (např.: Central Park), a kdokoli může aktivovat, že na telefonu, a že apear na obrazovce ....

Hodně info avaialable, který je na obrazovce je k dispozici na AT příkazů.Například, já jsem s použitím předplacené připojení a chci mikrokontroléru připojen k telefonu kontrolovat zůstatek na kartě.Jsem se snažil, ale nemohl si to info.

Sony Ericsson moduly mají příkaz (AT * E2CD), která dává buňce ID, takže předpokládám, že Siemens má něco podobného.

Siemens moduly mají příkazu (AT COPS?), Který dává buňce ID

Příkaz:
AT COPS? <LF> <LR>
Odpověď:
COPS: 0,1, "provozovatel"
OK

Může někdo říci také příkaz, který může říct, zůstatek na kartě.To by řešit velký problém pro mě.

Také je tam jakkoli až k zapnutí telefonu z konektoru.Případně v AT příkazů?

Hi Techie,

nemusí být elegantní řešení, ale jsem také pomocí předplacené telefony pro alarmy SMS.

To, co dělám, je vždy, když je rovnováha relaoded jsem reset counter (přes SMS), která počítá každý odchozí SMS.V mé zemi SMS stojí za pevnou cenu, takže jednotka knowns kolik bilance je vlevo sečtením ceny za každý poslal SMS ...

Jakýkoli ano, že by bylo hezké, kdyby telefon Siemens mohl být zapnutý prostřednictvím AT příkazů, ale to rozhodně není provedena.

s pozdravem

Protože jsem pomocí GPRS místo SMS, to je docela těžké odhadnout poplatku.

Pro zapnutí telefonu, já používám rákosu relé.Ale nelíbí se mi pájky na telefonu.

Díky Egilssk ale že ( COPS), dej mi informace o subjektu, ne o cely, kde je telefon připojit.Snažím se findout ekvivalent AT * E2CD

Ahoj!
I am using S45 telefon pro odesílání a přijímání SMS a může se závažným problémem jsou asi starosti řízení.Každý, kdo mají nápady?

Siemens telefonu nějaké AT příkazů pro baterii s odpady (např. baterie).

Do svých projektů, jak jsou napájeny telefony?

Thanks in advance, Gorkin.

Gorkin To je na příkaz seznamu pro S55, ale můžete vyzkoušet na ohrožují S45 jsou dvě baterie realated AT příkazů a AT CBC Cindy.

s pozdravem
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

hi electronix_is

Vyzkoušejte, může vám pomoci

pozdravy
john
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Thanks C-MAN, můžete pomoci jsou velmi ocení!

Testoval jsem AT CBC a AT Cindy Příkazy, pouze AT CBC práce ...

Andres, díky, ale můžete poslat-me špatné informace!Jsem potřebujete informace o společnosti Siemens Mobily a NOT Wavecom Modens ok?

Gorkin.

Vážení Electronix

Pls check out následující odkaz

http://www.experts-exchange.com/Programming/Wireless_Programming/GSM/Q_20834248.html

zkuste s AT MONP

ant-li u potřebovat více hlep mail me

s ohledem
ram

nazdar.Potřebuji pomoc týkající se mé poslední rok PRJ tj.: "Sledování vozidel za použití GSM modul".já potřeba až k přístup buňky info vlastností služeb a tyto informace k sms vzdáleného uživatele.im snaží najít na příkaz Informace o přístupu buněk displej, ale neúspěšný.Obřad se Telenor pk má tuto možnost buněčné info v Pákistánu.Pokud any1 hav n nápad udělat plz pomoci.pozdravy

Co "buňky info" hledáte?Existují GSM 07.07 příkazů, které se zobrazí buňky Umístění a ID (AT CREG), provozovatel (AT COPS), a provozovatel jména (AT COPN).

Chci vědět, umístění mého mobilního telefonu, pokud jde o jeho připojení k BTS.rit teď im testování na SONYERRICSON T290.později jsem to chcete udělat na SIM 300D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back