CATV splitter: jak?

G

g579

Guest
Moje otázka zní: co je výstavba 5 - 1000 MHz CATV splitter?
Jak jsem viděl z některých obrázků, se skládá ze dvou feritových transformátorů a některé další čipy.
To někdo vědět nějaké podrobnosti?Díky
g579

Nazdar,

Viz obrázek níže.2 transformátor by mohly být na jedné binokulární feritové, nebo na dva samostatné thoruses.Společné svorky transformátoru jsou spojeny dohromady a od tohoto okamžiku byste měli připojit 2.2-5.6 pF na zem.Mezi výstupní svorky 2 je 2 * Z0 odpor (teoreticky pro CATV 150 ohmů, ale mohla pohybovat mezi 150 a 200, aby se dosáhlo lepší izolaci a výstup match)).
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Hi AL0117,
Díky za rychlou reakci.
Mohl byste mi prosím objasnit některé z vašich text a obrázek?
1.Jsou společné svorky transformátoru (musí být navzájem spojeny) ústřední body transformátorů?
2.Je vstup GND bodu transformátoru vlevo dole místo?
3.Čísla (1, 1 na výstupu, a 1, 3 na vstupu) se změní poměry?
Díky
g579

HI g579,

1,2 a 3 správné.Použil jsem několik rozbočovačů se ukáže následující údaje:
od do central1 1T / central1 na zem 3T
out1 na central2 a central2 na out2 3T
central1 a central2 svázané a připojen k zemi přes 3.3pF
Mezi OUT1 a OUT2 180 ohmůNíže je vložení ztráta

Nejlevnější splitteru je odporové jedna.A to je velmi širokopásmového připojení.

Záleží, pokud chcete mít splitter DC absolvování na všech portech, nebo si jen signál kohoutku.

Obvykle většina CATV systémů 24 V na středovém vodiči, který pohání všechny vložené zesilovače nebo uzly.

Obecně 'vodovodní' by DC absolvování na jedné noze a DC izolované na 'kohoutku'

Jestliže vložení ztráta 3-8dB je přijatelné balun nebo transformátor není potřeba, by to stačilo pro 40-860MHz passband pouze pár 'kufru' a 'klepněte na' pomocí některých mikropáskových.Podle toho, kde mají yu poklepal CATV 'kufru' byste také muset upravit na úroveň, takže někdy je to tak ztráty> 10 dB na kohoutku, a tak se vyhnout použití v souladu útlumové na podavače kabel za předpokladu, že podavač délka od kohoutku k ukončení <25 metrů a požadované vstupní úroveň -35 až-50dBm na zařízení TKR.

Hi AL0117,
Thnks for your stavebních detailů.
Po nějakém domnění, že se zdá být logické.
Jednu otázku.Máte uzavřené převodu vlastnosti pro vaše splitter.
Máte nějaké údaje o reflexi a izolační parametry?
Thanks again.
g579

Je nějaké informace o tomto druhu děliče?
to je poslední rok, když jsem poprvé slyšel o tento druh dělič., a já jsem o tom zajímavé

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back