CD přilepená

D

devojka

Guest
CD uvízl v CD přehrávače podle mého vozu Dodge Caravan.Jak se dostat ven?
Děkuji vám všem.

Nejsem obeznámen s konkrétní model, ale mnoho CD přehrávače mají "vynucených vysunutí díra" na předním panelu.Vypněte napájení a vyčkejte na disk přestal otáčet.Potom vložte tuhý prut jako velké kancelářské sponky do otvoru a zatlačte do ručně vysunout disk.

echo47, jsem hledal a nemohl najít žádné díry, myslím, že není díra v tomto modelu, nebo jsem se díval na špatném místě.

Thank you very much, alespoň jsme to zkusili.

Nazdar,

Pokuste se otevřít a dostat jej z jeho podvozku, a podívejte se

ale jak je otevřít?pls mohl byste mi průvodce trochu o tom, díky

činit u mít uživatelská příručka??, ne-li si to frm jejich stránkách .....
obvykle přichází s otvorem ....... pokusit najít díru ..... použití čepu a hrát ... cd vyjde

Nucená EJECT HOLE je pouze v CD-ROM s PC.V autě CD-ROM neexistuje žádná funkce nucené EJECT.Musíte otevřít CD-ROM a mechanicky uzavřít CD a pohled na to, proč se zasekl.Jediným způsobem.

Nejjednodušším způsobem ...Get Ur auto mechanik ...nebo autodoplňky obchodě požádat je o opravu u..

pohodlnější ..

sp

Kluci, děkuji za snahu mi pomoct.Myslela jsem, že je díra, ale proto, že jsem holka, co jsem nemohla najít.Myslím, že já jsem uvíznout v tis problémem, pokud chci utratit nějaké peníze.Yay Myslel jsem, že tam je nějaký snadnější způsob.

Děkuji vám všem.

Hej to je to pravda, i když jsi holka, můžete to udělat, je pokusit se mey fotografie auta CD přehrávač a pošlete to sem, já, ll pomoc.(víte, moje přítelkyně je dívka a některé technické dovednosti jako já)

devojka napsal:

Kluci, děkuji za snahu mi pomoct.
Myslela jsem, že je díra, ale proto, že jsem holka, co jsem nemohla najít.
Myslím, že já jsem uvíznout v tis problémem, pokud chci utratit nějaké peníze.
Yay Myslel jsem, že tam je nějaký snadnější způsob.Děkuji vám všem.

Máte pravdu, že dívky mohou a měly by být schopen to udělat, ale musím se přiznat něco, já jsem student elektrotechniky a stále nemůžete udělat!Omlouváme se stydím .. a když jsem pennyless budu i nadále jít do mechanik, jakmile jsem našel peníze.Ještě horší je skutečnost, že nemám přítele, aby to pro mě, nebo dokonce platit za to třeba udělat ... hehehe.

pokud je přístroj odnímatelný můžete odpojit a pak si myslím, že můžete být schopni otevřít jeho kryt tím odstraní svůj šrouby pak budete moci dosáhnout na CD a to je čas, aby vám najít způsob, jak vyhodit jej ručně, ale jemně & pokud nemůžete zkuste najít technika, štěstí ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back