Chci se naučit VLSI, FPGA a ASIC

Pokud im nepletu, studentské verze má více času k sestavení Verilog / VHDL kódu. ive také zkontrolovat to s jedním z mých vzorů. Nejprve jsem sestaven pomocí studentské verze a vzal na vědomí času a pak jsem si nainstaloval plnou verzi a pak poznamenal čas. Plná verze je velmi rychlý !!!!!!

pro ASIC, můžete vidět fantastické knihy "Application Specific Integtrated okruh" od Šebestiána John Smith publikoval Pearson Asea (nízká cena vydání)

Dobrý den. Pokud nevíte VHDL (VEYY HIGH SPEED integrovaných obvodů hardwarový popis jazyk) i recomenden kniha je název obvodu s VHDL napsal Volnei A. Pedroni, a pokud chcete dělat webové stránky odpovídající VHDL design, design a PLC vhsic navštivte mé profil. viz stránky.

Ale jak získat plnou verzi ani říci, že není zadarmo, a jediná věc, která je zdarma, je student verze nějakou radu plz pm mi, díky, Salma:)

Ahoj Salma, můžete si objednat na Modelsim SE plnou verzi za 20000 USD. Pokud nejste interseted při placení této velké množství, pak se podívejte na některé pirátské verze. Díky Shaikh Sarfraz

Ahoj přátelé, i já chci vědět nějaké informace o VHDL a Verilog, takže pls řekněte mi, přátelé, co je lepší studovat, VHDL nebo Verilog?

Mám verzi Professional stáhli. Je k dispozici v phazeddl.org

Tyto knihy dobrý úvodní pro VLSI Úvod do VLSI obvodů a systémů, John P Uyemura VHDL primer Bhaskar

U mohou studovat knihy, jako je VLSI designby pucknell, Kang, bude Rabey u dostávat spoustu infromation.

Nejlepší kniha pro učit VHDL a Verilog: "HDL čipů" [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 4 minutách: [/color] [/size] Download Verilog Ebooks: h ** p: / / www .dientuftp.com / dolů / Verilog /

část 1 Jsem připojení souboru, kde najdete základy FPGA ...

Podle mého názoru lepší u kurzu VLSI, coz, pokud u takeup kurzu pak bude vědět, ze u základů, ne-li u cítit opravdu těžko k pokroku v této oblasti. a U nemusí pochopit, co pro wht. takže moje sujjession je takeup kurzu dobré instituce. vše nejlepší bye

Co bych měl vědět předtím, než statrt VLSI fyzického designu. úkoly, co patří do VLSI fyzický návrh

lepší způsob, jak začít s jádrem knihy jako Perry .. pedrony pr bhasker ..

Cileti je velmi pokročilý knihu U musí být velmi dobrý v základech, aby mohli pochopit materiál

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back