Co je lepší pro výrobce FPGA, Xilinx nebo Altera?

D

dora

Guest
Dobrý den, přátelé, pravděpodobně se jedná o nudný otázka pro toto fórum, ale já jsem wandaring když mám vybrat Xilinx nebo Altera jako manifacturer FPGA. Tato funkce v zájmu pro mě jsou: 1. Cena 2. Flexibilita 3. Knihovny 4 DSP. Spojení s Simulink Mathworks "5. Jednoduché nástroje pro vývoj hardware Díky za váš čas! Dora

Myslím, že je lepší Xilin. Pravděpodobně jste pravdu, je targert Spartan II nebo III FPGA. Bye. G:

Myslím si, že byste měli Alteral čip, protože je to velmi levné a Alteal Comp. Podpora volného mnoho nástrojů. Software deverlope z Alteral je také velmi jednodušší, než Xilinx.If máte více podmínek, můžete výběr čip Xilinx

Ahoj Dora, jsem pomocí Xilinx FPGA je (XC4000, Spartan II a Virtex II) více než 6 let a neměl jsem žádné problémy (rychlost, cena ...) s nimi. Proto bych si vybrat Xilinx znovu.

Oba Xilinx a Altera mají všechny vlastnosti, jak si show. Takže si můžete vybrat jednu z nich nebo oba. Nicméně Xilinx je lehce levnější.

Dora, kdybych byl vámi, jsem vybral třetího dodavatele a nechal dokonce dvě bojovat proti každému jiný s funkcemi. Pak dostanete nejlepší nabídku na cenu, podporu, apod. S pozdravem, L

Myslím si, že @ Itera nástroje více jednoduché a uživatelsky přívětivé. Poslední čipy mají vysoký výkon (Stratix II) a nízkou cenu (nejnovější Cyclone II - a to ještě ve výrobě)

Ok gentlemem, pokud jsem chápat, jak si mnoho lidí tolik prefferencies. Ale je dobře, že obě společnosti mají všechny fieatures jsem se zmínil! Takže se zdá, že volba není tak důležité, Dora

[Quote = Dora] Ok gentlemem, pokud jsem chápat, jak prefferencies mnoho lidí co nejvíce. Ale je dobře, že obě společnosti mají všechny fieatures jsem se zmínil! Takže se zdá, že volba není tak důležité, Dora [/quote] Ok, obě společnosti uspokojit vaše požadavky, ale pro mé zkušenosti si myslím, že jiné požadavky, musí být držen v úvahu. Místní FAE podporu. Mnohokrát Rozdíl je dán nedává nástroje nebo přístroje, ale z podpory dodavatele. S pozdravem

Vyzkoušejte si, jejíž podpora je availbale místně nebo velmi blízko k u. , která by byla krádež Ashish

a pro některé aplikace Xilinx je dobrá a pro ostatní jeho Altera. Použil jsem Altera zařízení pro několik projektů CDMA, kde jsem se cítil určité nedostatky na Alter. Takže až do jeho použití. Chcete-li můj odhad, že chce mít desku s FPGA multidimention aplikací pro tento případ u ignorovat cenu věc a soustředit se na flexibilitu. Pokud jeho tak doporučuji Xilinx

Nedostatky v Altera? Shoaib můžete být konkrétnější? Pravděpodobně Tato informace je pro mě importent. Můžeš popsat své potíže s Altera pro svůj projekt CDMA. Víte jistě, že Xilinx je lépe v tomto směru? Díky! Dora

Také o odkaz na Matlab, je tu někdo s velkým zážitkem s tím? Dokáže porovnat Altera dsp stavitel s odpovídajícími nástroji Xilinx. Jak na odkaz, který ModelSim MathWorks v současnosti oznámit, vejde se tyto nástroje? Může mi někdo popsat postup stěhování design od MATLAB k FPGA a pokud posible prosím dát nějaké assesment na to. Můj současný undestandings je to, že v Simulinku tam je nějaký primitiv předkompilována FPGA, které mají určité Simulink chování. Můžete ji použít, a pak už jen sestavit diagram Simulink pomocí tohoto primitiva a port pro některé FPGA. Je na trhu víc flexibilní nástroj pro generování kódu VHDL přímo z jakéhokoli modelu Simulink? Díky! Dora

O odkaz na MATLAB. Může někdo ví, že je k dispozici síťový kód pro rychlé simulaci. Díky Gandalf

Protože obě R předních výrobců, jako někteří tělo uvedeno u musíte vidět faktory, které výzkum v Ur Hand, jako je 1) loacl podpora 2) webové podpory (mám na mysli bezprostřední reakce) 3) dobrá dokumentace 4) seznámení se s nástroji

V Evropě, Xilinx používat ve větší míře, než @ ltera v Asii, je @ ltera

Mám stejný problém: Mám vytvořit návrh v Simulinku, ale pomocí DSP Altera výrobce nebo Xilinx Systém generátor. Nevím, kterou rada budu používat. Jaký je nejlepší toolbox? A pak jsem se přeložit Simulink model VHDL. Je to možné? Budu získat dobré VHDL? S pozdravem

Až do teď jsem přesvědčen, že Xilinx je jedničkou na trhu s největším podílem na trhu ", cenu a množství"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back