Co je lepší pro výrobce FPGA, Xilinx nebo Altera?

Myslím, že všechno je závislé na ur aplikace .... Xilinx také používán široce v současné době od svého levnější .... Altera, ale také je více uživatelsky přívětivý Myslím, že .... Nyní Stratix je mocnější sérii a má DSP blcok STES také .... Také záleží na EABs také ... Wat trochu psaní kódu ru .. Je-li více na své matematika ... U FPGA je třeba zvolit s více EABs .... frequwncy provozu je také imp věc .... Myslím, že Altera je docela lepší ... s Stratix a cyklonem .... pro vysoké frekvence provozu .... ale Xilinx je více široce použitý a přijal ,..... Přesto chci, aby šel s ALTERA ... sojka

Vyberu Altera. Software podporuje Xilinx ISE je velmi pomalý a hloupý.

Myslím, že je lepší Xilinx. Můžeme snadno využít Sysgen v Simulinku.

[Quote = jamesyang1209] velmi pomalé a hloupé. [/Quote] pomalé ?????????? rovněž stanoví "hloupé" a proč? Bart

I cann't najít chybu z jeho chyb mssage snadno. Také, P & R si příliš mnoho času. To je jen můj názor a pocit.

Jakékoliv PAR může být velmi pomalé, pokud jste přes omezení, pouze závisí na algoritmus použitý k tomu optmization, nevím přesně algoritmus s ISE, ale věřím, že je to "dynamické programování", a to vysvětluje, že hlad po paměti.

Upřímně řečeno, může FPGA dvěma dodavateli "jak uspokojit poptávku Dora. Ale myslím si, že Xilinx je lepší, protože jeho flexibilnější a snadněji použitelné funkce navíc ISE software.In, dokumentace Xilinx je lepší, což šetří mnoho času na vývoj.

Kluci, kluci, zapomenout na X a pro DSP aplikace. Mřížka přinesl nový FPGA rodiny na trh s vyhrazenými bloky DSP. Studium této architektuře, výkon můžete dostat z něj je mnohem lepší než s X & A. A navíc, že se věnuje logické rozhraní paměti DDR. S pozdravem

Ahoj obou dvou výrobců jsou v pořádku. Ale myslím, že Xilinx je levnější. Altera je maxplus II je snadno ovladatelný. Ale Quartus II je tak nyní. ISE6 není špatné dnes. Pokud se nechcete starat o GUI, ISE je dobré nástroje.

Dovolte mi přeformulovat otázku: The Beatles nebo Rolling Stones? Vyberte si, co chceš.

lucbra Xilinx také představí své nové Virtex-IV rodiny, která je vlastně tři druhů FPGA LX, SX a FX. vše staví na 90 nm technologii s vnitřním rychlostí až 500 MHz, stavět na ASMBL Archtechture "unvieled jeden rok dříve." Nová serieses všechny exihbits: logika, paměť, DCM a DSP, série FX má dvě funkce, které je procesor a trancievers. FPGA je odhadována začne prodávat příští rok.

I práce s Altera. Snažil jsem se pracovat s Xilinx. Myslím, že Quartus II (Altera) má více než přívětivé rozhraní ISE (Xilinx). Je to spíš jednodušší. Nemusíte používat jiný synthesizeres a simulatores jako ModelSim (Xilinx). Quartus má velmi silný syntezátor a simulátor. Říkat o čipy ... Všichni z nich mají stejnou bloky (summ., mult., ...). Latist WebPack Quartus II V.4.1. Umožňuje programovat téměř všechny rodiny. A latist rodiny Cyclone II a Stratix II jsou nejlepší. Mají velmi nízkou cenu a rozměry. Další otázkou je jazyk ... Radila bych, abyste se naučili VHDL.

V naší laboratoři bylo mnoho projektů (DSP, filtry, FFT, DCT, MP3, mikrokontroléry, rozhraní, atd.) mapovány do obou Altera a Xilinx. V Xilinx FPGA projekty mají méně hardwaru a mnohem vyšší taktovací frekvence a vypadat dobře. Xilinx FPGA architektuře se tak i nástroje jsou mnohem "sjízdné" podle uživatele omezení. Pokud máte v úmyslu ponechat FPGA technologie pro dlouhou dobu, pak byste se lépe vybrat Xilinx.

[Quote = Regnum] Já používám @ ltera, protože mi poslali tričko:) [/quote] Ve skutečnosti je to pravidlo:) využití FPGA dodavatele, který nabídne více. Tričko je jen simbolic dar, ale pocit, že jsou podporovány velmi dobře, je důležité sooooo, věřte mi. X nebo není rozdíl použít jeden, naučit se co nejvíce námi můžete o tom, že trik je v modelování jazyka a ne v HW. Bart

Dobrý den, Je-li ve vás design, který chcete použít velké (> 512x8) FIFO / logické tabulky / RAM / ROM pak Altera FPGA jsou více než preferiable Xilinx, Apex Hlavně série.

[Quote = dunets] Hlavně Apex série. [/Quote] Apex je staré a drahé série. Stratix II a Cyclone II jsou moderní a levnější. Bye, cube007

[Quote = Fnutik] I práce s @ ltera. Snažil jsem se pracovat s Xilinx. Myslím, že Qu @ RTU II (@ ltera) má více než přívětivé rozhraní ISE (Xilinx). Je to spíš jednodušší. Nemusíte používat jiný synthesizeres a simulatores jako ModelSim (Xilinx). Qu @ RTU má velmi silný syntezátor a simulátor. Říkat o čipy ... Všichni z nich mají stejnou bloky (summ., mult., ...). Latist WebPack qu @ RTU II V.4.1. Umožňuje programovat téměř všechny rodiny. A latist rodiny Cyclone II a Stratix II jsou nejlepší. Mají velmi nízkou cenu a rozměry. Další otázkou je jazyk ... Radila bych, abyste se naučili VHDL. [/Quote] qu @ RTU má velmi silný syntezátor a simulátor. RU legraci? Do U znát průměr mocných?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back