Co je to blok tok setkat?

V

vejce

Guest
Vážení, já jsem se snaží využít setkat vytvářet digitální blok, ale nevěděl jsem, jak definovat pin souboru, protože existuje mnoho čepy, někdo mi říct, že mohu
udělat floorplan v virtuos, pak streamout FP v ASCII formátu, který bude obsahuje všechny PIN / hranice info, a wirte skript pro převod souboru ASCII setkat pin formát souboru, a pak importovat do střetnutí, to bude ok , může někdo dát mi nějaké poradit o tom?

I dont think můžete udělat floorplan v virtuos & dovážet v Encounter.Proč dont vám pin umístění ručně & pak vypsat definice IO souboru.Vím, že manuální pin umístění bude těžké, pokud váš design má více pinů.

Jiní mohou sdílet své názory ..

Ano, Kumar, stejně jako jste říkal, jestli jsem to udělal ručně, bylo by šílené.Mám na mysli rychlé a dobrý způsob, jak tuto práci ...

Mluvil jsem s některými z mých přátel, pokud jde o stejné, ale také řekl, že pin umístění je třeba udělat ručně.Existují 2 způsoby ..Buď to udělat ručně, nebo zapisovat do souboru IO s umístěním detaily pin a stáhnout ji do střetnutí shell.

Ahoj Kumar,

Našel jsem jiný způsob: první, já používám virtuos-XL vytvořit plánek, který obsahuje hranice / kolíky / test, (I si myslí, že vytváření a místo kolíku v VXL bude snazší pak v SE?), A pak streamout FP jako ASCII soubor, a konečně, i napsat skript na konverzi FP soubor iofile, a nyní, soubor může pracovat ve střetnutí nyní.

to bylo těžké, ale málo efektivní myslím.

Použili jsme si to z Architektura / design team ..Nikdy jsem to neudělala žádný plánek, takže nevím ani, co jsou všechny způsoby, které můžeme udělat plánek ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back