Pokud mám pravdu, Xilinx vyvinula funkční simulátor pro VHDL a Verilog pro své nové ISE nadace 7,1.Ale je to byla právě zveřejněna tento týden, takže nevím, kolik firem to mám, natož zkoušet to.
dobře Dude může aneone whos pomocí ISE 7,1 Porovnejte prosím tuto verzi s jeho předchozí verze 6.3i.coz to je verze am běh using .. Chtěl bych upgradovat na nejnovější.
Zkoušel jsem to.A podle mého názoru to je hodně nejhorší, než integrovaná simulátoru v qu (at) RTU.Jedna pozitivní věc je, že podporuje testbenches ve VHDL / Verilog, qu (at) RTU není.Zůstanu s ModelSim XE.
Mám zkušenosti s prací s použitím FPGA Altera, a já mám velmi dobré výsledky s použitím qu (at) RTU, pokud jde o spolehlivosti a přesnosti.Snažím se naučit nějaké Xilinx nástroje, ale našel jsem je velmi špatné, hrozné pracovat.
Mám zkušenosti z práce s FPGA pomocí @ ltera, a já mám velmi dobré výsledky s použitím qu (at) RTU, pokud jde o spolehlivosti a přesnosti.
Snažím se naučit nějaké Xilinx nástroje, ale našel jsem je velmi špatné, hrozné pracovat.
Mám zkušenosti z práce s FPGA pomocí @ ltera, a já mám velmi dobré výsledky s použitím qu (at) RTU, pokud jde o spolehlivosti a přesnosti.
Snažím se naučit nějaké Xilinx nástroje, ale našel jsem je velmi špatné, hrozné pracovat.
Věc je, že simulace není Xilinx odbornost.Xilinx FPGA jsou developpers, a jako takový, se soustředit na FPGA a nářadí potřebné k mapování design v FPGA.
Oni mají syntezátor, ale tam zase nemusí být jejich hlavní zaměření.
Existuje několik firem, které se specializují na syntéze a simulaci.Tyto společnosti však, že již mnoho let a soustředit veškeré své úsilí o tyto produkty.Jsou uznány průmyslu, a jsou často preferovaný u zákazníků navrhování FPGA a ASIC.
Například, mnoho ASIC společnosti požadovat, aby jejich zákazníků České pošty, aby alespoň test s použitím některých specializovaných simulátory, jako ModelSim.
Takže, pro zájem Xilinx, a pro zákazníky, zájmu, Xilinx jsou lepší, aby své úsilí na jejich P & R a FPGA.
No, já neříkám, že nejsou pracuje na simulátoru.Mohou také najmout více zdrojů k tomu, že.Ale z výše uvedených důvodů, bude costommers trvat déle, než přijmout nový simulátor.Pro většinu firem, pro simulaci, je to stále "ModelSim a to", "To a ModelSim".
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.