E
eda4you
Guest
Haló!
Jsem tyto úlohy v kadence:
Chci najít designu tok pomocí nástrojů, které jsou aktuální (a budou podporovány v budoucnu).Ale jsem jen lx86 nářadí, protože jsem žádný neděleProto nemohu využít skriptů pro křemík komplet protože není podporován v Linuxu (nebo jsem špatně).Takže jsem se najít jiné uspořádání toků, ale je jich tak mnoho nástrojů!Také jsem slyšel, že například v PKS nástrojem nebudou podporovány v budoucnosti, a tak dále.Proto jsem velmi zmatená.Ale já potřebuji tok pro mé smíšené signál vzorů.
Proto je nástroj, který bych měl použít?
buildgates (is there a more efficient and better synth tool in cadence?)
synth:
buildgates (existuje účinnější a lépe synth nástrojem kadence?)
pks (no support in future),?
místa & trasy:
PKS (bez podpory v budoucnosti)?Nástroj, který linux?
: nanoroute, my foundary also support ic craftsman (but a friend told me that it is not to be recommended
Trasa:
nanoroute, můj slévárenským také podporu ic řemeslníka (ale přítel mi řekl, že není možné doporučit
Jaké jsou další nástroje pro: narazit, nebo jiné v soc SPR či balíčky?
Jsem tyto úlohy v kadence:
Chci najít designu tok pomocí nástrojů, které jsou aktuální (a budou podporovány v budoucnu).Ale jsem jen lx86 nářadí, protože jsem žádný neděleProto nemohu využít skriptů pro křemík komplet protože není podporován v Linuxu (nebo jsem špatně).Takže jsem se najít jiné uspořádání toků, ale je jich tak mnoho nástrojů!Také jsem slyšel, že například v PKS nástrojem nebudou podporovány v budoucnosti, a tak dále.Proto jsem velmi zmatená.Ale já potřebuji tok pro mé smíšené signál vzorů.
Proto je nástroj, který bych měl použít?
buildgates (is there a more efficient and better synth tool in cadence?)
synth:
buildgates (existuje účinnější a lépe synth nástrojem kadence?)
pks (no support in future),?
místa & trasy:
PKS (bez podpory v budoucnosti)?Nástroj, který linux?
: nanoroute, my foundary also support ic craftsman (but a friend told me that it is not to be recommended
Trasa:
nanoroute, můj slévárenským také podporu ic řemeslníka (ale přítel mi řekl, že není možné doporučit
Jaké jsou další nástroje pro: narazit, nebo jiné v soc SPR či balíčky?