differntial pair

S

sxunxs

Guest
Ahoj!
Jaké jsou techniky, aby zvážila, kterým se v diferenciální pár / diferenciál uzly v vysokorychlostní aplikace?
any idea?

díky a jde,
sxunxs

Je to všechno o vyrovnání.
Udržujte všechno: velikost, životní prostředí, elektroinstalace ... a stejné je to možné.
Jiné techniky, včetně používání jednotky složky, rozdělit velké tranzistory, figuríny, atd.

jo u pravdu ..ale o tom, jak rozdílné uzly?Jak mohu snížit parazitní kapacitní mezi nimi?uvedení navíc hranice mezi nimi může dělat, co jiného?

2 řádky vstupního signálu by měla být co nejkratší

velké mezery mezi řádky jsou rozdílné také ocenila, pozor na přilehlé kovů na stejných vrstev, stejně jako na různých vrstev, štít je-li to nezbytné.

když frekvence je velmi hign, jako je RF, což je důležitější mezi parazity a zápas?

nazdar
Myslím, že ve vysokých freequencies jako paracetic RF je důležité,
pozdravy

analayout

mdcui napsal:

velké mezery mezi řádky jsou rozdílné také ocenila, pozor na přilehlé kovů na stejných vrstev, stejně jako na různých vrstev, štít je-li to nezbytné.

mdcui napsal:

srieda napsal:mdcui napsal:

bude to mít velký vliv?Myslím, že to nemůže způsobit velký vliv na celou koncepci tak dlouho jako ty cesty jsou paralelní a diferenciální impedance je dosaženo.

sxunxs napsal:díky ..
máš pravdu ..
ale když 2 diff linky jsou blízko u sebe, by parazitní kapacitní být viděn sázka linky ..
činit u vŘdŘt jakýkoliv postup, aby se předešlo této parazitních výjimkou, aby figuríny cesta / linku mezi nimi?
pokud musel použít různé kovy ve směrování diff řádky, bude diff hluk aplikován na ně.
Opravte mě, jestli im špatně.

Diff.vstupy dvojice by měla být blízko sebe tak, aby hluk stává společný pro obě linky a následně zamítnut, protože společný režim je odmítnut v diff.párů.

srieda napsal:sxunxs napsal:díky ..
máš pravdu ..
ale když 2 diff linky jsou blízko u sebe, by parazitní kapacitní být viděn sázka linky ..
činit u vŘdŘt jakýkoliv postup, aby se předešlo této parazitních výjimkou, aby figuríny cesta / linku mezi nimi?
pokud musel použít různé kovy ve směrování diff řádky, bude diff hluk aplikován na ně.
Opravte mě, jestli im špatně.

@ sxunxs

moje bod je vysílač je obvykle navržen tak, aby řídit zatížení stropu nejméně 12pF.Spojky kondenzátory mohou přidávat do max. několik FF.Tak zatížení jako takový není tak velký problém.
Ano, do jisté míry ovlivněna rychlost dostane.Ale věřte mi, je to mnohem lepší, než výchylka mezi řádky ...překroutit bude znamenat, že efektivní oka je velmi omezeny v pohybu a to je velmi špatná zpráva, když se snažíte vzorku zpět signály.

zkuste trasu diff páry se stejným kovem a jako uzavřen possbile.dát falešné cesta / kov sázka párů.

protonixs napsal:

Má někdo jinou představu o tomto tématu?

Byl jsem navrhovat approporate vzdálenost mezi diferenční signál směrováním jen snížit line2line čepice vyvolané zatížení, pokud chcete, aby se minimalizovalo zatížení vašeho směrování diferenciálního signálu, čímž je jako minimální prostor někdy není nejlepší volba.

Myšlenka kapacitní spojení, jak navrhuje srieda má možná pravdu, jako společný režim hluku dostane zamítnut.
Ale může někdo podrobně vysvětlil, jak se uvedení figuríny kov mezi dvojicí pomáhá?

Díky

- cmos_dude

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back