differntial pair

cmos_dude napsal:

Myšlenka kapacitní spojení, jak navrhuje srieda má možná pravdu, jako společný režim hluku dostane zamítnut.

Ale může někdo podrobně vysvětlil, jak se uvedení figuríny kov mezi dvojicí pomáhá?Díky- cmos_dude

řádky by měly být symetrické nepochybně .................. ale to, co jsem viděl v případě smysl zesilovačů .......... návrhář poskytuje rozsah paracitic v kapacitách 2 řádků.
the 2 lines should not be more then 1%.

.........any way the layout designer have to follow this range and at the same time try to keep the parasitics as much small as possible.

V mém případě je rozdíl mezi parasitics kapacitní
2 řádky by

neměly být více než 1%. .........

jakýmkoliv způsobem rozvržení designér musí dodržovat tento rozsah, a zároveň se snaží udržet parasitics as hodně co nejmenší.odpovídající část je udělat, aby si to v rozmezí od 1 %.....hope this helps.

Myslím, že vysoké frekvence musíte postarat o symetrické více než odpovídající

Citace:Myslím, že vysoké frekvence musíte postarat o symetrické více než odpovídajícímůžete dále vysvětlit či symetrický diferencovat na vyrovnání?
tnx.

hic, signály uspořádání diferenciál, já to teď stojí.Můj problém je, že mám mnoho párů diferenciální signály (signály, a také hodiny).Tak obtížné, aby bylo symetrické a odpovídající :(((. pomoci meeeeeee

Pokud to fungovat s RF signálu a velkými signálu, zatížení a odpovídající vstupní parazitní kondenzátor je nejdůležitější.

Nazdar,

Diferenciální vstup si můžete dát stínění, takže můžete důvod couoling
kapacitní.

Pozdravy,

Analayout.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back