Digitální získat kontrolu

B

BasePointer

Guest
Ahoj,

Chci, aby 3 fáze sinus signálu generátoru.Budu používat DDS od Analog Devices AD9833 za to.Tak budu moci snadno vytvářet sine signálů s frekvencí a fází, které jsou žádoucí.Ale také bych měl být schopen přizpůsobit amplitud signálů.Takže Hledám nějaký zesilovač, který má elektronicky řízené zesílení.Je třeba ovládat alespoň 8 bit.Já jsem čekal na vaše rady.

10x
BP
Naposledy upravil BasePointer dne
14. listopadu 2004 11:40; editovaný 1 čas celkem

Cooler Master wprowadza na rynek sześć nowych zasilaczy komputerowych, dedykowanych dla wymagających odbiorców. Jednostki należą do serii Silent Pro Gold. oferu...

Read more...

Jednou z metod je použití R-2R žebřík síť v tradiční konfiguraci DAC s op amp.Feed vaše sine vlny jako vstupní místo obvyklého referenčního napětí.

Pokud potřebujete ADC nakonec.Můžete si vybrat Delt-Sigma ADC s číslicově řízené zesílení.

[Možnost A]
Kombinovat operační zesilovač 256-Step Digital Potenciometr

Dvou-Polarita zesilovač je řízen digitálně
http://pdfserv.maxim-ic.com/en/an/AN558.pdf[Možnost B]
Zisk Programovatelný zesilovač

PGA2310 (Stereo Audio ovládání hlasitosti, s 8-bit získat kontrolu prostřednictvím SPI rozhraní)
http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pga2310.html
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

nicleo napsal:

[Možnost A][Možnost B]

Zisk Programovatelný zesilovačPGA2310 (Stereo Audio ovládání hlasitosti, s 8-bit získat kontrolu prostřednictvím SPI rozhraní)

h ** p: / / focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pga2310.html

BasePointer napsal:

PGA2310 je opravdu dobrý.
Jeho ven, ale pouze dodání 35mA.
Potřebuji asi 10W s nízkou harmonické zkreslení.
Můj konečný sine signálu by měla být čistá, jak jen bude možné.PS: Má frekvenční rozsah je od 40Hz do 120Hz.

nicleo napsal:LM3886High-Výkon 68W Audio výkonového zesilovačeVýstupní proud až 11.5Avykazuje extrémně nízké THD N hodnotami 0,03%Doufám, že to pomůže.
Na cestě, by jste pls akcii, co je cílem, který takový okruh?

BasePointer napsal:

10x hodně Nicleo.
I'm odkazu generátoru signálu pro kalibraci našeho watt-hodinová metrů.
Budu vytvářet citlivé 3 fázové napětí signálů a jejich aktuální signály, pak jsem se kalibrovat naše energetické metrů používání.

nicleo napsal:

Je to dobrý projekt.
Máte DSP pro vaše watt-hodinu metr?
Nebo budete používat tyto energie IC od Analog Devices stavět váš watt-hodinu metr?

Ahoj

K zesílení signálu, myslím TDA1552Q je dobrá volba, protože používá přemostěný zesilovače, takže signálů od šumu je mnohem menší.

Pozdravy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back