Dokumenty o descrambler budovy pro televizní kabelové televize v USA

Y

yhk

Guest
Má někdo nějakou literaturu o budování tv descrambler pro televizní kabelové USA. Obvod by bylo hezké. Myslím, že synchronizační signál je odstraněn, tak co mohu udělat pro to, rekonstruovat ji zpět? nějaké nápady? Díky

Ahoj K dispozici jsou 2 části na dekodéru. Volič kanálů a descrambler. Dostanete, co si zaplatil, aby volič ví, co je otevřené nebo zavřené. Zvolíte-li uzavřený kanál, bude to nejspíš blikat a říci Ne kámo. Easyest věc je koupit nejlevnější kabel voliče můžete najít ty, které dostane jen kanál a dát to na kanál 3 nebo 4. Pak můžete připojit výstup tohoto dumy na váš volič. Položte volič na kanál 3 nebo 4 a užívat si. Myslím, že to musí být dostatečně hloupý, aby o oznámení. A kanál 3 nebo 4, musí být platný (otevřený) jeden, tak to bude dekódovat to pěkně na vás. Ale musíte použít velmi hloupý volič. Pomocí videorekordéru bude notdo, protože se snaží rekonstruovat chybějící H / V signály. Můžete také přeprogramovat eeprom uvnitř vašeho přijímače, nebo jen řezané linie, která polotovary descrambler. Existuje mnoho řešení ... zkuste astalavista.box.sk

Myslím, že to, co opravdu chci, je descrambler část. Mohu navrhnout a postavit volič kanálů poměrně snadno. Díky kdekoli

HI ... Přejít h ** p: / / peque.metropoliglobal.com / foros / index.php viewcat = 5

Hledám severní ameriky dekodér kabelové pcb soft atd.. plnou věci

Někdo ví, byla jsem našel náhradu za CD2240 a CA3126E pro TV descramblers

Myslím, že je CD2240 Harris čip. Zkontrolujte Digikey, (doufám, že jste v Severní Americe)

Také se podívejte na následující odkaz h ** p: / / www.netzagent.com / freetv / intro.htm nebo h ** p: / / www.freetv.notricks.de

Pokud se chystáte stavět palubě sám, bych doporučil pic přístup. Poprvé jsem se snažil barva-burst PLL synchronizace regenerátor obvod z řady Graf je kniha TAB a pak již 3 * čip pic řešení založené na h ** p: / / members.rotfl.com / dturner /. Pamatuji si museli hrát s AGC čepice v mém videorekordéru tuner, který byl druh bolesti, ale já bych, že toto bylo řešeno nyní. Poté, co s ním legrace, jsem zjistil, že stojí za to jen koupit levné ca * ble * prosinci oder box (z nichž mnohé pic řešení). Krabice je příjemné, protože to má tuner a video / audio kanál a 3 / 4 výstupy. Hodně štěstí

žádné z těchto případně práce s digitálními systémy?

fsiuru, jsem rád, že stránky, ale pokud je to tvoje ..... Chtěl bych se pokračovat v dobré práci a část PAL signál. Díky

No ... právě začal PAL PIC projektu i tady ve Finsku od roku více a více lidí tady v naší společnosti dostanete kabel-TV doma (o; doufám, že si vzorek VCXO tento týden od jauch.de, který byl řekl, aby práce dokonale (o; S normální Krystalový obvodu máte opravdu dobrý obrázek o TCM / Cartoon Cinema1000 a jiní mají vlnitý obraz jasnější a některé části ve středu obrazu Tyto kanály nedávají obraz vůbec, když krmil.. . tím, VCR Mysli PIC soft potřeby některých skandinávských aktualizace (o; zůstaňte naladěni (o;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back