Dokumenty o descrambler budovy pro televizní kabelové televize v USA

Domnívám se, že 3chip design lze snadno podškálovaných na 2chip design (o; Schémata zdrojů a brzy následovat (o;

3chip design byl úspěšně podškálovaných na 2chip design (o: Wonder, proč nikdo to zkoušel před ...

Má někdo soft pro descrambler (pro PIC16F84), pokud je systém PAL a typ převodníku je Tocom 5506

Co je Tocom 5506? Oly mají zdroj pro PAL s SSAVI pro 16C54/84/622

Zde Frist verze 2-Chip descrambler design (o; nebyly testovány novější Microchip regulátory s rychlejším komparátory ... schéma je založeno na 16C622-JW verzi, kterou jsem měl ... Užijte si (o;

Ehhhmmm? Copak jste vidět odkazy výše descrambler stránky? Tam najdete vysvětlení ... Nebo jen hledání "SSAVI, 3-chip", atd. .. (O;

Ahoj, mám zkontrolovat svůj čip 2 descrambler circuit.What je rozdíl mezi 3 a 2 descrambler čip čip descrambler. Jak se váš okruh bude zámek video signál? Jakmile je uzamčen můžeme vidět všechny kanály, nebo budeme muset nastavit pro každý kanál? Neexistuje žádný tuner ve vašem obvodu, který Proto jsem požádal tuto Que? Odpovězte, prosím, nebo poštou na thalukku@yahoo.com Díky.

Někdo má vytvořit podobný descrambler v Brazílii? Díky, Gorkin

Můj dobrý přítel jsme v éře digitálních kódovacím systému, bude analogové descraambler nebude fungovat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back