Funkční generátor 10Hz-10MHz s max038

Mohu sugest tento generátor, mám ho postavit. Zdá se, že to bylo zveřejněno v * Elek nebo.

Ahoj, Stejný soubor, ale konvertoval k pěkné pdf a pak na zip: D S pozdravem

Další funkce generátory bez max038, s více 5 MHz. Max038 jsem cenu 40 € v Katalánsku. Díky.

Ahoj Existují i jiné způsoby, jak navázat vám generátoru signálu, ale pokud budete chtít používat MAX038 myslím, že se můžete pokusit získat vzorek z nich. http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/1257 Myslím, že je bez problémů na loď do Španělska. Ale nezneužívejte velkou nabídku. Existují různé návrhy jak pro SMD a DIP, takže budete muset rozhodnout, který z nich chcete stavět jako první. Hledat na fóru a dostanete více informací. Cl

Nemám žádné body ke stažení těchto souborů. Prosím, může mi někdo pomoct?

Další funkce generátory bez max038, s více 5 MHz. Max038 jsem cenu 40 € v Katalánsku. Díky.

Ahoj, Hyperion-1. Zdarma zrcadlo použít pro stažení bez bodů. S pozdravem.

Ahoj Existují i jiné způsoby, jak navázat vám generátoru signálu, ale pokud budete chtít používat MAX038 myslím, že se můžete pokusit získat vzorek z nich. http://www.maxim-ic.com/quick_view2.cfm/qv_pk/1257 Myslím, že je bez problémů na loď do Španělska. Ale nezneužívejte velkou nabídku. Existují různé návrhy jak pro SMD a DIP, takže budete muset rozhodnout, který z nich chcete stavět jako první. Hledat na fóru a dostanete více informací. Cl

Nemám žádné body ke stažení těchto souborů. Prosím, může mi někdo pomoct?

i najít nějaké dokumenty o základně funkci generátoru na Max038. Frekvence může až do 35MHz. Můžete je vidět v souboru ranou. To obsahovalo schéma a DPS pro Eagle bavte se!

Ahoj, Hyperion-1. Zdarma zrcadlo použít pro stažení bez bodů. S pozdravem.

Podle Maxim, MAX038 je již k dispozici a nejsou vědomi žádného vhodného náhradníka. Futurlec (h ** p: / / www.futurlec.com) ukazuje, je pro 19,90 dolarů každý. Jsem vážně uvažuje o získání pár z nich před dodáním vyschne úplně. Vyhledávání Google ["funkci generátoru" stavět MAX038] mě spoustu dobrých hitů. Jedním z nich byl pro mikrokontrolér řízené MAX038, který vypadal opravdu schopný, pokud jste obeznámeni s mikroprocesory. Přemýšlím o budování krabice s MAX038 a ICL8038 poskytovat zamést schopnosti.

Ahoj Potřebuju schéma pro signální generátor s Max038, PIC16F877 a LCD.

i najít nějaké dokumenty o základně funkci generátoru na Max038. Frekvence může až do 35MHz. Můžete je vidět v souboru ranou. To obsahovalo schéma a DPS pro Eagle bavte se!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back