hi Jian-help reg.

M

mailgvenkat

Guest
hi Jian,

Mezi několika řešitelem technik pole (např. MOM, FDTD, FIT, FDFD) na problémy, EM, která metoda je výhodnější ?.... a nejpoužívanější ......

S pozdravem,
Venkat

Ahoj, Venkat:

Znovu, toto je často kladené otázky.Každý algoritmus má vlastní výhodu v různé věci.Pro obecné 3D problémy, MKP je dobrá pružnost a přesnost.Nicméně, to je pomalé a vyžaduje mnoho zdrojů pro velké stavby.FDTD a FIT jsou také dobré pro obecné 3D struktury.Je také schopen pro větší stavby.Nicméně, jeho přesnost je obvykle nižší.Nemám studoval FIT.Chápu, že by to mohlo fit libovolné hranice lépe než FDTD.Nicméně, moje chápání je, že konečný integrace pro konformní struktury mohou také zahrnovat řešení řídkých matic, které mohou skončit se stejným druhem velkých výpočetních zdrojů.MOM je určitě nejlepší volbou pro plošné 3D struktur a drát stavby bez ohledu na to whther rychlost, přesnost a snadné použití.Nicméně, MOM obvykle bude méně schopný pro full-3D struktury nebo struktur s komplikovanými dielektrika.Sečteno podtrženo žádný algoritmus bude nejlepší pro všechny typy problémů.S pozdravem.

Jian

hi Jian,

Děkuji za odpověď ....Činit u mít algoritmus pro řešení maxwells rovnice pomocí MOM ?....

Také to, co si pod pojmem u průvodce vlnovou délkou ?.....

Mezi různými strukturami (mikropáskové, páskové, CPW, atd.) v praxi, který je široce používán pro nanometrů vzory ?....

Prosím, předal mi stejný ..... očekává ur odpověď ..

S pozdravem, venkat.G.

HI, Venkat:

Byl jsem pracoval na MOM 23 let (od roku jsem byl senior v mém colleage studie).Vytvořil jsem dost některé algoritmy pro něj.Většina z mých posledních 16 roků díla jsou proprietární.Můžete se pokusit najít mé papíry on-T AP a APS a MTT-T a MTT-S.v letech 1992-1994.

U nano aplikace, nejsem si jistý, který z planárních obvodů jsou více populární.Nicméně vidím, že můžete potřebovat, aby se ujistil pás není příliš tenká.Pokud je příliš tenký, tam bude hodně kovových ztráta.

S pozdravem.Přidáno po 4 minutách:HI, Venkat:

Zapomněl jsem odpověď na vaši otázku na průvodce vlnové délce.Mám na mysli "vlnovod wavlength".Nicméně jsem to nazval "průvodce vlnové délce", když chci ušetřit nějaké místo.Jde.

hi Jian,

Děkuji moc za cenné podněty ...... Může u mi odkazy na dokumenty související s MOM provést vás pane, tj. vazby papíru .......

do jakékoliv náhradní struktury (jiné než ty, které je uvedeno výše v předchozím odpověď) existují v praxi pro ?....... design MMIC Pokud ano, prosím dejte mi náhradník struktury a vazby související ....

dychtivě očekávají Vaše odpověď ....

S pozdravem,
Venkat.G.

hi Jian,
do jakýkoliv jiný struktury existuje v praxi ?..... design MMIC Pokud ano, prosím dejte mi podrobnosti týkající se .....

Is tam jakýkoliv MATLAB Kódy pro MOM na poli analý se u. ....
Dal jsem detailní mail o to ur osobní mail ID ....

Předvídání ur pomoci ...
S pozdravem,
venkat.G

Ahoj, Venkat:

Nemám žádný kód MOM na MATHLAB.Omlouvám se za to.Umíte si vysvětlit Vaši první otázku?Nejsem si jist, co máte na mysli ve vaší větě "alternativní struktury ...".

Bset jde,

hi Jian,
Je nějaká jiná konstrukce než mikropáskové, páskové, CPW, etc v praxi využívány pro design MMIC ....

Je nám líto THT jsem zmiňoval jako náhradník struktury ?....

Vážený pane U dali geometrie CPW, sgCPW s mikrometr rozměry ...... Snažil jsem se to změnit na nm ... ale to naznačily některé chyby týkající port definice ...... Jak mohu napravit to. ... Prosím, pomozte mi pane ....

S pozdravem,
venkat.G.

Ahoj, Venkat: Použijete-li vodiče jako hlavní části vlnovodů, měly by být tyto nejpopulárnější rovinné TLN struktur.

Pro nm, rozměry jsou velmi malé.Potřebujete zvýšit hustotu záběru (záběr frekvence a počet buněk na vlnovou délku) tak, aby buňka velikost nebude extrémně větší než šířka stopy atd. Jinak simulátor může objevit nějaký port rozměry jsou příliš malé ve srovnání s vlnovou délkou záběr frekvence a bude uvádět chyba na vás.Jde.

hi Jian,
Díky za odpověď ...

Existuje nějaká možnost v IE3D k výpočtu přeslechy, delay, vyzváněcí effects.etc. Mezi dvě rovinné tx.lines ..... Pokud ano, prosím dejte mi kroky vedoucí k ...

S pozdravem,
venkat.G.

Ahoj, Venkat: Prosím vytvořit dva spolu strip strukturu a definovat 4 porty na 2 spojené proužky.Pak, po simulace s MODUA zobrazení 4-port S-parametrů, můžete použít PROCES-> LC-rovnocenné nebo PROCES-> PI-SÍŤ ROVNOCENNÉ příkazy na MODUA najít C a L hodnoty neuvažují.

hi Jian,
Jak vytvořit dvě spojené proužky v IE3D .... pak simuluje máme jen s-parametry, LC euivalent parmaters ..

ale jak to udělat analýzu přeslechů .... jak najít spojku koeficienty (v blízkosti pøeslechù a daleko pøeslechù) ..

předvídání ur odpověď ..
S pozdravem,
venkat.G.

Ahoj, Ventkat: Zde je vázané TLN strukturu z vašeho gcpw.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

hi Jian,
Díky za odpověď ... Budu se snažit simulovat strukturu ...

s regrds,
venkat.G.

hi Jian,

Je nějaká možnost v IE3D simulovat pro přeslechy mezi dvěma řádky, tj. dává signál, vstup pro agresora line (tj. Port1 & 2) .. a vidět, jak moc signál, byly vázané na oběti line (tj. port 3 a 4) ...

Prosím, pomozte mi, aby simuloval na nm subsrates také ...

S pozdravem,
] Venkat.G

Ahoj, Venkat: Jen definovat 4 porty na spojení linky a můžete vidět.Ve skutečnosti můžete použít vázanou strukturu jsem nahrál před několika dny.Můžete porovnat freuency reakci cross-talk na MODUA, zatímco vy můžete vidět průběh na MDSPICE z hte produktů Zeland.Jde.

hi Jian,
Díky za odpověď ... jsem simuloval vázanou gcpw strukturu ..... i Wil vyzkoušet freqiency odpověď nyní ..... doufám, u udělal pro mikrometr ..... kdybych měřítko podle 10 krát .... to bude mít za následek ztrátovém strukturu .....

Ale i hve se snažil pro rozšiřování ... ukázalo se, že některé chyby, na portu definici ...... tak jsem žádost u změny rozměrů dále, tj. zmenšení o 10 krát .....
Dejte mi prosím zmenšen goemetry soubor coupled_gcpw ....... tak, že mohu najít THT spoje je více mezi řádky pro nm substarte .....

Čeká se na ur odpověď ...
S pozdravem,
venkat.G.

Ahoj, Venkat: Snažil jsem se zmenšen to pokles o 10 a každá věc je v pořádku.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

hi Jian,

Děkuji moc za goemetry soubor ..... budu se snažit simulovat to .....

Co se týče propojení se týká ... existuje nějaká konstrukce jiná než CPW, mikropáskové, páskové existuje v praxi ....... Pokud ano, prosím dejte mi struktur .....

i jiné než tyto parametry, jako parametry-s, tx.line paramters, RLC ekvivalenty, nearfield rozvody, atd. .... je tam jiné parametry, které charakterizuje struktuře spojů (prostředky vliv na jeho výkon )?......

budeme simulovat těch v IE3D ?.....

předvídat vaši odpověď ....
S pozdravem,
venkat.G.

Ahoj, Venkat: Kromě CPW, mikropáskové a páskové vedení, věřím, vázané pásky používají také.Zjednodušeně řečeno, pro ty, TLN kostra z 0 na vysoké frekvenci, budete potřebovat alespoň 2 vodiče, aby se alespoň jeden rozmnožovacího režim bez přerušení frekvenci.Nicméně, také nechcete používat více než 2, protože více než 2 vodiče vytvoří více než 1 rozmnožovacím módu.Při více než 1 rozmnožovací režimu se stane, způsobí rozptyl, a to bude mít vliv na kvalitu přenosu bez ohledu na časové nebo frekvenční doménové signálů týče.CPW obsahuje 3 vodiče a má více než 1 rozmnožovací režimu a to není dobré na tento aspekt.Návrháři mají připojit dva důvody spolu tu a tam s cílem potlačit druhé rozmnožovací režimu.Jistě, CPW má jiné výhody, jako je nízká disperze na Ereff, snadná výroba, protože není třeba pro průchody a snadné připojení prvků soustředěné na ně, protože můžeme připojit na povrchu, a nebudeme muset vykopat díry.

Všechny tyto parameers (s-parametry, TLN parametry, RLC obvody ekvivalentní), jsou spojeny tak jako tak.IE3D je vynikající pro rovinný cricutis a můžete ji použít pro všechny tyto typy propojení.Jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back