hi Jian-help reg.

hi Jian,
Thnks Pro vysvětlení ..... Pochopil jsem dobře ... když jsem simulovat strukturu ... našel jsem žádné spoje z polí v blízkosti stopy v cpw_coupled_scaled o 10 ....... tam by měla být mnohem spojky než obyčejné cpw_coupled ....... může u mi návrhy na to ........ jak na to přišel ?......

Také jsem potřebu různých dielektrických substrátech s jejich dielektrické konstanty ?.... plz pomoci mne dostat stejný .....

Četl jsem v reg.Carbon nanotube dokument propojuje (používá se v nm technologie ).... můžeme model v IE3D .... prosím, pomozte mi v tomto ohledu ...
expexting vaši pomoc ..

s rtegards,
venkat.G.

Ahoj, Venkat: Snažil jsem se simulovat strukturu 1 do 100 GHz.Spoje je nižší než -80 dB, i to je tam.TLN je velmi krátká a izolaci mezi TLNs je velká.Neměli byste očekávat velké spojky.Pokud jste increae délku, uvidíte spojky jde nahoru, i když spojka koeficient se nezmění.Pro různé dielektrických parametrů, můžete změnit v základních parametrech dialog.Nemohu upravit je pro vás, pokud mám data.IE3D je obecný EM simulátoru a je obvykle vhodný pro širokou škálu parametrů.Jistě, číselně, bude limit na to.To může způsobit problém, nakonec, když parametry jsou v extrémních rozsahů.Nicméně, jak jsem se zmínil už předtím, jsem zkusit studovat stabilitu IE3D s nano rozměry.To je ještě stabilní s parametry (zejména tloušťka substrátu) hluboko pod metr řady nano.Jde.

Ahoj Jian,
Díky za odpovědi ...... jak upravit délku a spoje koeficient v parametru dialogovém okně .....

Také jsem potřebu různých dielektrických substrátech s jejich dielektrické konstanty používané v praxi ?.... plz pomoci mne dostat stejný .....

je dielektrická by měla být čistě izolátor nebo to může být jedno polovodičového ?.......

Četl jsem v reg.Carbon nanotube dokument propojuje (používá se v nm technologie ).... můžeme model v IE3D ....?..

S pozdravem,
venkat.G.

Ahoj, Venkat:

Chcete-li změnit délku, stačí vybrat vertices na jednom konci konstrukce, na všech vrstvách.Potom se pohybujete pryč.Pokud struktura je delší, uvidíte více v S (i, j) pro spojku.Hoewver, spojky koeficientu (CIJ i Lij na jednotku délky) nebude měnit.

IE3D umožňuje definovat širokou škálu substrátu stack-up.Máte-li data, stačí zadat v základních parametrech dialog.Můžete definovat čistý izolátor a semi-vodič pro každý dielektrickou vrstvu.

Určitě by měl být schopen model iregular uhlíkových nanotrubic spojuje (použit v nanometrů technologie) na IE3D.Jako obecné simulátor EM, když jsme potvrzení, že jsme test rozsahy parametrů pro simulátor.Vzhledem k numerické povahy simulátorů EM, bude vždy omezuje na parametry.V závislosti na algoritmu a implementace, omezení mohou být různé pro různé simulátory.Pro IE3D jsme testovali pod velmi široké rozsahy parametrů.Například pro dielektrické permitivity, testujeme ji až 1.000.Pro vodivost polo-vodičový materiál, jsme testovali to až do výše 10.000.Pro substrát tloušťky, jsme testovali to na méně než 1 nm.Tyto rozsahy jsou velmi široké a pokrývají příslušné rozsahy většiny vysoké frekvence struktury.To je důvod, proč jsme přesvědčeni, že IE3D je vhodný pro vaše aplikace.

S pozdravem.

hi Jian,
Díky za odpověď ..... jsem dostal nápad ur reg.Výhody IE3D .....

Nemám strukturu uhlíkových nanotrubic propojuje (používá se v nm technologie )..... bude u být příjemný model, a dej mi její strukturálně a geometrie ?......

withb jde,
venkat.G.

Ahoj, Venkat:

Normálně, já to s některými počáteční parametry.Pokud nemáte, pokud změníte modely ode mne.Vzhledem k tomu, jste neposkytla žádné informace vrstvu, bych jen upravit substráty pro modely jsem vám poslal, a tuto práci lze provést sami pomocí našeho hodnocení licence nebo formální licence na vaší straně.Stačí jít základní parametry MGRID (IE3D Editor rozvržení) a změna dielektrické stackup, jak se vám líbí.Jde.

hi Jian,
Je uhlíku nanotube propojuje (používá se v nm technologie )..... výhodných nad jiné stavby, jako je CPW, páskové vedení, mikropáskové ?..... existuje nějaká výsledky prokazují, nebo potvrzení THT je to nejlepší struktura nm technologie? .. ....

herwith i připojit soubor reg.uhlíkové nanotrubičky propojuje ......... To obsahuje některé počáteční parametry pro modelování ....... tak prosím model mě geometrie pro stejnou ?......

čeká ur odpověď ..
S pozdravem,
venkat.g.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj, Venkat: Dostal jsem. Pdf soubor file.000 z EDABoard.I přejmenoval na file.pdf a snažil se otevřít na Acrobat.Z nějakého neznámého důvodu nemůže být otevřen.Jde.

hi Jian,

Jsem předala soubor PDF reg.CNT propojuje ... Prosím, pomozte mi při modelování stejné ... Očekávám ur odpověď ....

Také mám pochybnosti reg.conductors (proužky ).... whther vedení pásu je měď nebo hliník ?......

Is tam jakýkoliv druhý vodič široce používané pro nanometrů design ?.......

Prosím, pomozte mi vědět ... předvídání ur Odpovědět ...

wth jde,
venkat.G.

Ahoj, Venkat: Ano.Dostal jsem to, když jsem byl v cestování.Můj notebook nemohl otevřít PDF soubor najednou.Jsem zpět do kanceláře a já budu kontrolovat za vás.Byl jsem docela zaneprázdněný na mých posledních pár dní.Omlouváme se za zpoždění.Jde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back