A
ash1412
Guest
Zdravím všechny, hledám lifesize MIC schématu. [Url = http://www.lifesize.com/Products/Accessories/MicPod.aspx] HD Conferencing mikrofon [/url] může někdo pomoci? S pozdravem Daniel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nejvíce elektretový mikrofonním předzesilovačem obvody jsou podobné?. Možná, že dražší operační zesilovač může být použit pro méně syčení.Znáte nějaké další dobré předzesilovač pro elektretový MIC (half duplex)
digitální telefonní systém nemá 4-drát-na 2-vodičový převodník pro telefonní linku, takže pouze zpětná vazba bude na dlouhé vzdálenosti zpětné vazby. Half-duplex obvod je oddělený od mikrofonního předzesilovače. Motorola (Freescale) provádět okolo půl IO duplexní hlasitý telefon, které fungují lépe než většina levných Speakerphones. Udělal jsem docela dobrý hlas-přepínání hlasitý s Motorola IC asi před 29 lety.Já používám ready-made DM368 procesor na palubě, které mají zvukový vstup a výstupní port. Chci používat zvukový (MIC) na konferenci.
My předzesilovačem okruh má zisk 215 krát, když je 470K trimpot obrátil na maximum. To je hodně získat. Pokud chcete získat více pak zvýší na 2,2 470K a / nebo snížit 2,2 až 470 ohmů. , S větším zkreslením, pak se budete mít více šumu na pozadí a více elektronických hluku. Dva předzesilovače každý se ziskem 215 krát činí celkem 46.225 krát zisk, který je hloupý.Ptala jsem se, jestli mohu použít dvě stejné předzesilovač ckt (na základě TL071), tj. výstup jedné předzesilovačem připojit vstup do jiného předzesilovače. Myslím, že hluk více jak zvýšit až v porovnání s signál.
předzesilovač nemůže řídit impedance menší než 10000 ohm. Ale je jen reproduktor 8 ohmů, takže musí být řízena výkonového zesilovače. Předzesilovač pohání zesilovač.Když jsem pomocí tohoto předzesilovače ckt s PC (dávat externí 9V) pro záznam zvuku, jeho schopen zaznamenat vysoce kvalitní zvuk. Proč odlišné chování s reproduktorem?