!! hledá pro obvod MIC!!

A

ash1412

Guest
Zdravím všechny, hledám lifesize MIC schématu. [Url = http://www.lifesize.com/Products/Accessories/MicPod.aspx] HD Conferencing mikrofon [/url] může někdo pomoci? S pozdravem Daniel

Mic předzesilovač pro mikrofon LifeSize by mohl být postaven v ní, protože má moc přes jeho kabel. Ale nejsou tam žádné podrobnosti o tom.

Díky za odpověď ur. V podstatě jsou pomocí LM2903 a LM833. Žádné doporučené předzesilovač pro elektretový MIC. Chci navrhnout MIC stejné jako lifesize. Každý odkaz design by bylo velmi ocenil. Díky předem Daniel

Mám elektretový mikrofon předzesilovač okruh, který jsem použil mnohokrát. To používá levný TL071 nízká hlučnost operační zesilovač, ale lepší z nich jsou k dispozici. Ten si našel používá operační zesilovač LM833 duální pro stereo? My předzesilovač funguje perfektně až do 9V baterie klesne na cca 6V. Použijte 470K trimpot dokud nebudete vědět, jak moc získat, co potřebujete pak jej nahradit pevnou odpor. Mám dva návrhy na PCB, pokud ho chcete.

Nepoužívejte po vašem e-mailovou adresu na internetu. Tisíce spammeři najdou to a poslal vám miliony SPAM. Zde jsou pcb designy pro můj elektretový mic předzesilovač obvod: [color = "red"] EDIT: Nemají otevřená a já nevím, co je špatného na této webové stránce [/color].

Místo toho, GO POKROČILÉ a nahrání své soubory, pokusím přidat obrázek: [url = http://images.elektroda.net/92_1302180216.gif]
92_1302180216_thumb.gif
[/url] [url = http://images.elektroda.net/79_1302180216.gif]
79_1302180216_thumb.gif
[/url]

Ahoj, jsem shromáždil všechny komponenty na prototypu pcb. Když jsem testování tomto okruhu, jsem schopen poslouchat můj hlas (v před-MIC) na reproduktor s vysokou hlučnost a nepřetržitý zvukový signál. Já jsem vždy dostat trvalý tón na reproduktor. prosím navrhnout, jak snížit toto pípnutí a hluk. Díky Daniel

Když mikrofon můžete slyšet mluvčí, pak je "akustickou zpětnou vytí", protože zvuk jde kolem a kolem. Chcete-li zastavit vytí nebo pípnutí: 1) Snižte získat kontrolu nebo ovládání hlasitosti. 2) Samostatné mikrofon a reproduktor a bod je od sebe navzájem. 3) Používejte dobrý řečník s plochou frekvenční odezvu místo levný reproduktor, který má vrchol ve své frekvenční odezvu.

Díky za Vaši odpověď. Jsem sledoval kroky, zastavit, nebo vytí pípnutí: 1) Otočte se získat kontrolu nebo ovládání hlasitosti => změnou 470K (potenciometr) resitance nepřetržitý zvukový signál dolů, ale také snížení citlivosti MIC (MIC není schopen vnímat 1M pryč hlas). 2) Samostatné mikrofon a reproduktor a bod je od sebe navzájem: => oba jsou cca. 5 metrů od sebe. 3) Používejte dobrý řečník s plochou frekvenční odezvu místo levný reproduktor, který má vrchol ve své frekvenční charakteristiky. => Já používám Creative reproduktory. Chci zvýšit MIC citlivost (smysl hlasového signálu 1-2M od MIC) vedení nízkou hlučností a nepřetržité pípání. Jakýkoli podnět / změny v designu by bylo velmi ocenil. Díky předem. Daniel

Já jsem profesionální PA systémy a systémy zasedací místnosti telekonference na mnoho let. Snažil jsem se "zpětnou vazbu redukce", která pomohla mírně a snažil jsem se "frekvence řazení", který dělal podivné zvuky a pomohl mírně. Podívejte se na výkonné umělce. Oni "jíst" mikrofon (to je velmi blízko k jejich úst) a velmi hlasitě křičet. Reproduktory jsou v přední části nich směřuje od mikrofonu a mikrofonu směřuje zpět a pryč od reproduktorů. Často umělec nemá žít mic. Nahrávání hraje a oni předstírají, že mluví, nebo zpívá, aby se zabránilo zpětné vazbě.

Díky za Vaši odpověď. Jsem nového v této oblasti. Chci použít tento mikrofon v telekonferenci systému, jak je to možné bez hluku? Jde Ashwnai

Dobrý telekonference systém využívá digitální ozvěny obvodu, aby se zabránilo zvuky v místnosti zvedl o mic nebo mikrofony od příchodu z místní reproduktory. Je možné odesílat a přijímat současně, která se nazývá "full duplex". Je to drahé a okruh je velmi komplikované. Levné staré hlasitý obvod používá "hlas přepínání", která zmírní místní reproduktory, když někdo v místnosti rozhovorů a zmírňuje lokální mikrofony, kdy vzdálený konec se hraje na reproduktory. To je nazýváno "poloduplexní". To často uřízne slovy a zvuky v pozadí to bordel až.

Díky. Znáte nějaké další dobré předzesilovač pro elektretový MIC (half duplex)? Já používám ready-made DM368 procesor na palubě, které mají zvukový vstup a výstupní port. Chci používat zvukový (MIC) pro konference. Jakýkoli návrh by ocenili.

Znáte nějaké další dobré předzesilovač pro elektretový MIC (half duplex)
Nejvíce elektretový mikrofonním předzesilovačem obvody jsou podobné?. Možná, že dražší operační zesilovač může být použit pro méně syčení.
Já používám ready-made DM368 procesor na palubě, které mají zvukový vstup a výstupní port. Chci používat zvukový (MIC) na konferenci.
digitální telefonní systém nemá 4-drát-na 2-vodičový převodník pro telefonní linku, takže pouze zpětná vazba bude na dlouhé vzdálenosti zpětné vazby. Half-duplex obvod je oddělený od mikrofonního předzesilovače. Motorola (Freescale) provádět okolo půl IO duplexní hlasitý telefon, které fungují lépe než většina levných Speakerphones. Udělal jsem docela dobrý hlas-přepínání hlasitý s Motorola IC asi před 29 lety.

Předzesilovač okruh Ukázal jsem používá operační zesilovač, který je multi-představil. To má 14 tranzistorů, 3 JFET, 1 dioda, 11 odporů a 1 kondenzátor uvnitř. Můžete si vytvořit svůj vlastní okruh předzesilovač s odděleným tranzistorem, jako to udělali před 50 lety.

Ne, já se ptal, jestli mám použít dvě stejné předzesilovač ckt (na základě TL071), tj. výstup jedné předzesilovačem připojit vstup do jiného předzesilovače. Myslím, že hluk více jak zvýšit až v porovnání s signál. ještě jeden dotazník: Když jsem pomocí tohoto předzesilovače ckt s PC (dávat externí 9V) pro záznam zvuku, jeho schopen zaznamenat vysoce kvalitní zvuk. Proč odlišné chování s reproduktorem?

Ptala jsem se, jestli mohu použít dvě stejné předzesilovač ckt (na základě TL071), tj. výstup jedné předzesilovačem připojit vstup do jiného předzesilovače. Myslím, že hluk více jak zvýšit až v porovnání s signál.
My předzesilovačem okruh má zisk 215 krát, když je 470K trimpot obrátil na maximum. To je hodně získat. Pokud chcete získat více pak zvýší na 2,2 470K a / nebo snížit 2,2 až 470 ohmů. , S větším zkreslením, pak se budete mít více šumu na pozadí a více elektronických hluku. Dva předzesilovače každý se ziskem 215 krát činí celkem 46.225 krát zisk, který je hloupý.
Když jsem pomocí tohoto předzesilovače ckt s PC (dávat externí 9V) pro záznam zvuku, jeho schopen zaznamenat vysoce kvalitní zvuk. Proč odlišné chování s reproduktorem?
předzesilovač nemůže řídit impedance menší než 10000 ohm. Ale je jen reproduktor 8 ohmů, takže musí být řízena výkonového zesilovače. Předzesilovač pohání zesilovač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back