!! hledá pro obvod MIC!!

Díky. použijeme-li výkonový zesilovač mezi předzesilovači a reproduktor, mohu také získat stejná odpověď jako u PC?

S mic, předzesilovač, zesilovač a reproduktor, budete pravděpodobně mít zpětnou vazbu acousical vytí, protože mikrofon uslyší reproduktor a zvuk půjde kolem a kolem. Máte-li ztlumit hlasitost, místo mikrofonu a reproduktoru daleko od sebe, místo mikrofonu od reproduktoru, bod reproduktor od mikrofonu a mluvit velmi blízko k mikrofonu pak zvuk bude dobré, kdyby reproduktor je dobrý.

Pokud snížení hlasitosti, mikrofon a místo řečníka daleko od sebe, místo mikrofonu od reproduktoru, bod reproduktor od mikrofonu a mluvit velmi blízko k mikrofonu pak zvuk bude dobré, pokud je reproduktor dobře. Když budu mluvit velmi blízko mikrofonu, pomocí předzesilovač ckt kvalita zvuku je dobrá, i já jsem nebyl použit žádný zesilovač. Jakékoliv navrhl předzesilovač a výkonový zesilovač kombinaci obvodu, takže budu mluvit nejméně 1 m od mikrofonu.

[Quote = ash1412, 883684] Když budu mluvit velmi blízko mikrofonu, pomocí předzesilovač ckt kvalita zvuku je dobrá, i já jsem nebyl použit žádný výkonový zesilovač [/quote] předzesilovač nemůže řídit reproduktor.. Je navržen tak, aby se zaznamená nebo řídit výkonový zesilovač, který řídí reproduktor.
Každý navrhl předzesilovač a výkonový zesilovač kombinaci obvodu, takže budu mluvit nejméně 1 m od mikrofonu.
Ty to nechápeš o akustickou zpětnou kvílení, kde mic můžete slyšet mluvčího a zvuky jdou kolem a kolem.

Ahoj, chtěl bych vědět, jestli existuje způsob, jak snížit hluk po předzesilovač (předzesilovač pomocí CKT)? Jsem stále hluku a také signál hlas. Můžete mi říct, jak odstranit / snížení hluku? Tady je můj elektretový mikrofon list.

Jste nepopsala hluk. Je to na pozadí zvuků z klimatizace, nebo z provozu mimo? Je to síťový brum? Je to elektronické syčet? Je to akustické zpětné vazby vytí (beeeeeep)?

jeho elektronické syčení něco jako zvuky rádio (je to pryč, nebo kanál / FM signál není k dispozici).

TL071 je nízká hlučnost. To má malé množství syčení. Levné rezistory uhlíkové film také vytvořit syčení. Kovové fólie odpory mají méně syčet a lepší operační zesilovač jako OPA134 má méně syčení.

ok. Který z nich je lepší mezi TL071, LM833, zesilovače NE5534?

ok. Který z nich je lepší mezi TL071, LM833, zesilovače NE5534?
Podívejte se na napětí hluku čísla na jejich listech. Čísla jsou 18, 4,5 a 4,0, kde nejnižší číslo má méně hluku.

ya. Mám to. Mám v plánu koupit TI LM833 a NE5534 IC. Jsem prošel TI LM833 listu, že hv duální napájení Audio předzesilovač referenční design. Se u hv jakékoli testované jednorázové dodávce Audio předzesilovač na základě LM833 a NE5534 design?

Jednu dodávku okruh jsem vyslán funguje s jakýmkoli operační zesilovač. LM833 je Národní Semi (který byl nedávno koupil TI) a je dvojí nízkou hlučností audio operační zesilovač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back