Hledáte dobrý software pro návrh filtrů mikrovlnné dutiny

T

Tavarnelle

Guest
Ahoj Hledám dobrý software pro návrh filtrů mikrovlnné dutiny (IRIS, interdigitální atd.). Má někdo mi může pomoci, prosím? Pozdrav Tavarnelle.

Podívejte se na = = Mfilter od Eagleware. Je to velmi snadné použití a vysokou přesnost program. Více informací naleznete na h ** p: / / www.eagleware.com po návrhu filtru simultate a nastavit fitler pomocí fyzikálního modelu a nakonec zkontrolovat provedení s EM-simulátoru a budete mít pracovní mikrovlnné filtr jistě. Velmi jednoduchý základní program pro DOS, byla zveřejněna v Ham Radio lety, ale já jsem si uvědomit, 600 MHz úzkém pásmu mezi prsty Filtr: Neměl jsem problémy dosáhnout mého cíle návrhu. Autorka tvrdí, že by se práce nad 1 GHz, a ukázal 1300 MHz filtr. I migh mít program uvádějící pokud máte zájem. Hodně štěstí / WD

Promiňte, webdog, vím, že eagleware povolení sintesys a simulace mikropáskových (na podkladu), a ne na vzduchu ... Je to správné? : Oops: Já bych chtěl navrhnout filtry vzduchu, například pomocí vlnovodu s Iris a / nebo šrouby Mimochodem, mám zájem na software, pokud je provedení těchto filtrů: wink: Děkuji moc! Tavarnelle.

Ahoj Tavarnelle! vlnovodu pro filtry můžete použít Zéland COCAFIL, WASP NET a Mician MicrowaveWizard. poslední je nejlepší (IMHO). Bohužel, všechny programy jsou komerční. s pozdravem. u_f_o

[Quote = Tavarnelle] Promiňte, webdog, vím, že eagleware povolení sintesys a simulace mikropáskových (na podkladu), a ne na vzduchu ... Je to správné? : Oops: Já bych chtěl navrhnout filtry vzduchu, například pomocí vlnovodu s Iris a / nebo šrouby Mimochodem, mám zájem na software, pokud je provedení těchto filtrů: wink: Děkuji moc! Tavarnelle. [/Quote] Mfilter do designu, co chcete, substrát! Může být teflon nebo vzduch! Pokud zvolíte typ správně, můžete vytvořit velmi jednoduše interdigitální filtr se v kovové krabici s tyčí a použijte stavěcí šroub na horký konec nastavit rezonanční frekvence každého rezonátoru. Není pro výpočet spirála typu rezonátoru. Eagleware nabízejí o 30 dnů, Try-out free, proč se podívat na jejich webové stránky? Dokonce nabízejí velmi dobrý e-knihy na mikrovlnné designu filtr zdarma! Je to součástí jejich soubory nápovědy, a myslím, že je možné najít na e-book fórum tady na elektroda "HF Návrh filtru a počítačové simulace" od Randall Rhea W / WD

Dobrý den! [quote = nandopg] jsem používal Parfil a eliptické z WaveCon ( http://www.waveconsoft.com/ ) velmi úspěšně až do 12GHz. NandoPG [/quote] zdá se, tyto programy mají chyby, a nejsou aktualizovány od roku 2000. Myslím, že byste měli zkontrolovat své výsledky s některými EM-simulátoru. Myslím mikrovlnné filtry. těchto programů k nesprávnému DXF soubory. Například "paralelní spojení transformátoru" Filtr dxf souboru nesprávná rezonátoru lengthes a rezonátoru číslo (je-li vaše číslo větší než 4). ale souhlasím, tyto programy jsou velmi užitečné pro syntézu počátečního bodu. s pozdravem. u_f_o

Drahý příteli: filtr Rozměry výsledek v Parfil a eliptické jsou velmi přesné! Já už jsem desítky mikrovlnných filtrů Pomocí těchto programů. Pokud jde o aktualizace, nevím, jak jsem si program do konce roku v roce 1997 a od nich jsem velmi spokojený s výsledkem jsem stále. Nikdy jsem dxf soubory vytvořené těmito programy nebo jakékoli další jakmile dxf norma byla trpí mnoho změn po čase. Opět jsem však zdůraznit, že pokud někdo potřebuje dobrý program pro návrh mikrovlnných filtrů Parfil přemluvit a eliptické jsou tou správnou volbou. Také bych se chtěl zeptat na ty členy bez potřebných zkušeností a pomozte ostatním, aby byla zticha. NandoPG

Dobrý den! [quote = nandopg] Opět jsem však zdůraznit, že pokud někdo potřebuje dobrý program pro návrh mikrovlnných filtrů COAX Parfil a eliptické jsou tou pravou volbou. [/quote] Velmi cenné revizi! [Quote = Tavarnelle] Chtěl bych navrhnout filtry vzduchu, například pomocí vlnovodu s Iris a / nebo šrouby. [/Quote] ale náš objekt není zcela koax. [Quote = nandopg] Také bych chtěl zeptejte se na ty členy bez potřebných zkušeností a pomozte ostatním, aby byl zticha. [/quote] velmi podivné prohlášení osoby, která používá programy pět let a zdá se nesnažil použít pro mikropáskové filtry! : D PS: Jsem velmi rád, aby věděli, že Parfil a eliptické vyrábět velmi přesné výsledky pro koaxiální filtry. s pozdravem. u_f_o

Můj drahý u_f_o, pokud potřebujete koaxiální filtry stavět na dutiny, jak je tomu v první příspěvek tohoto vlákna, budete muset použít Parfil nebo eliptické. Žádné pochybnosti. Osoba, která místo poprvé požádala o pomoc dutiny filtry, ne? Takže budete muset promluvit o tom, co? Dutiny filtry, ne? Ale pokud nemáte co říct dutiny filtry, mlčet! NandoPG

Na tom není nic špatného jít pryč na tečny tak dlouho, jak to přispívá k chápání lidí o toto téma. Dozvěděla jsem se o dvou filtračních programech, které jsem nevěděla. Doposud nikdo mluvil o originální téma reálných filtrů vlnovodu dutiny, které jsou šestiboká kovové schránky, která pár energie na sebe přes otvory ve společných zdí.

Vážení nadýmavé (?) Prosím, podívejte se na první příspěvek tohoto vlákna. Co jste došli? NandoPG

Může mi někdo poradit na šestiboká kovové krabice s otvory spojky (IRIS), mezi nimi? Tam byla diskuse o programech vlnovodu filtr, který má pravidelné poruchy vlnovodu a analytických programů, ale žádná diskuse o podrobnostech programů pro skutečné resoanant dutiny světlem E oblasti spojení mezi nimi. Snažil jsem se a zjistil, mican filtrů je velmi tupý, a tam byly žádné chybové zprávy sdělit, proč by to jít do další fáze. http://www.engineers.com/ESEPTUM/eseptum.htm je jiný program, ale nevím, jak dobře to funguje.

Můj drahý, drahý, nejdražší NandoPG! [quote = nandopg] Milí u_f_o, pokud potřebujete koaxiální filtry stavět na dutiny, jak je tomu v první příspěvek tohoto vlákna, budete muset použít Parfil nebo eliptické. Není pochyb. [/Quote] Já se nemusí koaxiální filtry! Prosím, podívejte na první a třetí příspěvků tohoto vlákna. jak Post autor Tavarnelle. Domníváte se, že slovo "koaxiální"? Vidím slova "dutina", "vlnovodu" a "duhovky". Ano, vidím slovo "mezi prsty" příliš. Kvůli tomuto slovu máte právo Sdělte nám své názory. ale vy nemáte právo držet hubu ostatním lidem, s větší zkušeností s filtrem designu. Podívejte se na následující nerovnost: dutiny filtry>> koaxiální + vlnovodu, filtry>> koaxiální filtry je to správně? he he. zastavit reklama odposloucháváni drahé komerční programy, zastavit spam, PM mě, jestli chcete znát můj názor na vás. s pozdravem. u_f_o PS: když jsem desined můj první meziprstní "přemluvit" filtr (v roce 1974), jsem používal tužku, papír, příručky a elektromechanické kalkulačky.

Dobrý den, nadýmání! - O eSeptum: zdá se, že používat přibližné uzavřený tvar vzorce pro kosatců a není dost přesné. (Zkoušel jsem v3.2, i ve srovnání s mician a CST MWO výsledky a s experimentálními daty příliš). - O své mician projektu: Jaký byl kosatců, kterou jste použili? Co mician verzi používáte? Prosím, oznamte mi parametry filtru, a já se pokusím to s verzi, kterou mám. mohou být vaše požadavky nejsou realizovatelné s kosatce? Pokud se vám hod mi svůj projekt. s pozdravem. u_f_o

Vážení UFO, 1 - velmi zajímavá rovnice jste zaslali výše. Bohužel jsem nemohl pochopit, jeho plný význam. Ale budu se snažit. Promiňte. 2 - Přesně v roce 1974 jsem byl s použitím IBM / 360 k napsání mé programy, na mikrovlnných struktur, a to nejen papíru, příručky a elektromechanické kalkulačky. Omlouvám se znovu. 3 - Zdá se, že nikdy používat Parfil nebo eliptické dříve. Takže vaše zkušenosti neopravňuje si říct, že program nepracuje. 4 - Nejste první uživatel příspěvek v tomto vlákně. Takže to, co jsem radil to nebylo pro tebe. 5 - jsem opravdu jedno, co si myslíte o mě. Omlouvám se znovu. NandoPG PS: Prosím, nikdy mne hodin.

Pro ty z vás, kteří nejsou obeznámeni s minulostí, IBM 360 byl nejvyšší řady počítačů od IBM v té době. Elektronická část byla asi 2 m vysoký, 1 m hluboké a 4 m široká. Vstupní a výstupní zařízení asi 2 m3 objemu každý. To vyžaduje asi 4 lidi, aby jej spustit. Programy byly "psaný" na děrné štítky jeden řádek kartu. Dva tranzistorového zesilovače analyzovány s kořením trvalo asi 20 sekund běžet, a výstup byl vytištěn na papíře, 0.7 m široký. "Grafika", byly provedeny s umístěním ____ ------ ........ ******* a symboly v hrubé aproximace grafu. Mechanické kalkulačky byly div spatřit. Mohli by to + - x / funkce na 20 číslic. Udělali skvělé zvuky, jak se vypočítá zcela otočením displeje disky, které měly 10 číslic na circumfrence. Lidé s hudební schopnosti by se čísla zařízení pro výpočet, který by dělal hudební rytmus vzory a zvuky jako stroj změnil číslic a přesunul se k další. Také připomínka toho, že pouze lidé, kteří píší slavných oper a symfonií mohou být kritický vůči druhým a nevrlý na této stránce.

Ahoj NandoPG! Jsem velmi rád, že tě zase vidím! 1 - bez komentáře. 2 - jsem se brzy nudit s elektromechanickým kalkulačkou a já jsem brzy písemné můj program pro meziprstních a combline filtry, používat dosavadní někdy a já nemusí Patfil těchto filtrů. 3 - Ano, jsem použil Parfil a eliptické pouze pro mikropáskové struktury (viz bod 2), nikdy jsem řekl, že nepracují, ale mají unaccurate výsledky. Prosím, zkuste si a ujistěte se, že je to správné. obrátit pozornost na první horní stopband. Zkuste také "paralelní spojení transformátoru" - druhý zleva ikonu DialogBox. tam jsou dobré myšlenky v těchto programech, ale já jsem podrážděn gedanken produktů. o DXF - to je velmi užitečný nástroj pro mikroproužcích pro import-export. mají legrační chybu - zdvojnásobil SEQEND řetězce. Já jsem patch kódu a e-mailem, ale ve verzi 4.2.1 neměli opravy. přestali pracovat. 4 - To je dobře. 5 a PS - naše myšlenky a pocity jsou podobné. s pozdravem. u_f_o

Ahoj NandoPG a UFO, vychladnout, prosím. Oba jste některé z nejlépe hodnocených a cenný členů, že vím, protože jsem na desce a to je už dlouho:) Chápu, NandoPG za spam tady je směšné a většina míst je jen blbost, ale u_f_o Je velmi respektovaný člen naší malé komunitě Pro zde. Musíme podporovat vážnou diskusi mezi členy vaulable a neplýtvat úsilí odpoví na některé "obecné" a většinou hloupé příspěvky. Jsem opravdu naštvaný tím, co tvrdí lidé z ... "zvěsti, já jsem slyšel, mi bylo řečeno, člověk, kterého znám, atd." Jsme tady, abychom sdílet naše vlastní zkušenosti, znalosti, informace atd., jiní ne. " To je důvod, proč jsem si vaší příspěvků (nejen vy - ale pro malou komunitu příliš) vysoko. A upřímně řečeno jsem pocit, že vás mnohokrát, když vidím nějakou otázku, jako - ", který z nich je nejlepší ...?". To je zatraceně absurdní a ukazuje 2 věci. Buď neznalost, nebo jen dělat legraci z nás. Takže bych pozvat všechny, kdo se k věci a zastavit spamy naší wodnerful deska s "obecné" slovní konstrukce druhu je uvedeno výše. Na zdraví, vy opravdu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back