Hledáte dobrý software pro návrh filtrů mikrovlnné dutiny

Vážení nandopg si jak jsem se dostal wavecon je zboží? a věřím, že.

Informací od třetích stran, není necessairly false. Pracoval jsem kdysi s člověkem, který byl velmi nadaný. Měl dobré všímat si říct o Orcad program navržený vlastní logiku. I když jsem nikdy tento program, si myslím, že jeho zkušenosti jsou platné. Jednou jsem woked s člověkem, který dříve pracoval u firmy, která se mikrovlnné filtr program, který už není často používaná. Řekl mi, že hlavní stížnosti uživatelů byl temný uživatelského rozhraní. Řekl mi také, že majitel firmy to věděli a odmítl zlepšit rozhraní. Nikdy jsem používal tento program, ale výše uvedené informace nejsou falešné, protože to.

Dobrý den, freinds! Parfil a eliptické jsou aktualizovány teď! (02/17/2003) http://www.waveconsoft.com/ Pojďme se podívat na nejnovější verze Parfil v4.4 a eliptické v4.3. Doufám, že všechny závady odstraněny. měli čas. s pozdravem. u_f_o

Jak tam byly některé zájem o jednoduchý program pro tvorbu meziprstní pásmové filtry, jsem začal prohledávat svůj archiv a našel článek v časopisu Ham Radio 1. 1985 od Jerryho Hinshaw "Computer-Aided Meziprstní pásmovým filtrem Design" Článek tvrdí, reprodukovatelné míru design v rozsahu 0.4-5 GHz. Osobně jsem to zkusil a dal vynikající výsledky na 550 MHz 6 pólový filtr jen 3 MHz BW! Můžete použít jakýkoli starý DOS-počítač spustit, stejně jako za starých dobrých časů: D Program je napsán v jednoduché Q-Basic bez grafiky, ale stále mají 200 + řádků kódu. Snažil jsem se udělat skenování z mé staré fotografie, kopírování a myslím, že je možné přečíst, velikost souboru 160 kb. Opravdu jsem se snažil najít program v elektronické podobě bez úspěchu. Celý článek je 12 stran s několika obrázky a zkušební běh programu. Mohu copyy kompletní soubor, ale prosím PM mě, velikost i několik MB! Možná, že někdo se příliš mnoho volného času může zaseknout dolů? Nebo není k dispozici ve formátu PDF HR na CD ROM? Na zdraví / WD

Microwaveboy, zkontrolujte e-mail .... Jedná se o naskenovaný obrázek z programu seznamu. 200 + řádků základního kódu! Pokud se vám podaří typu všechno, plz poslat ho zde: DI nemají elektronickou verzi článku, sorry. Pokusím se to ve formátu PDF, ale kvalita moje kopie je tak špatná, že je téměř nemožné, aby OCR, takže bude obrázek ve formátu GIF, tj. velké věci. / Wd

Microwaveboy (a několik dalších), protože si tak pěkně prosil jsem se rozhodl vytvořit PDF soubor s kompletní článek z Ham Radio lednu 1985. Pochopte prosím, moje původní byla kopie z kopie, ale věřím, že výsledek je čitelný .... Nebojte se zeptat, jestli máte problémy se čtením. : O Na zdraví / WD

Ahoj lidi. Promiň, že přišli trochu pozdě na jednání. Ale já bych se odtud můj malý příspěvek. Program, který jste diskutovali, na tento skvělý článek od Ham lidí je stále k dispozici on-line díky wa4dsy radioamatéra. Tento program byl převeden od základních až po C a je k dispozici v následující odkaz (např. CGI i zdrojový kód): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf S.

Hele, já Vám představit používat WASP-NET pro vlnovod filtrů. , Což je velmi profesionální nástroj na okamžik metoda, MKP, a zejména na způsob odpovídající metody.

Může mi někdo říct, co si představit podvržené v dutině komponenty? Díky předem. Lupin

Předpokládám, že se nemluví o recuring kapely, ne-li pak, musím se zeptat, jak jsou vaše rezonátory připojeny, jsou opracovány nebo zašroubovaná, musíte mít bezpečné nošení na bydlení či Myslím, že to může způsobit , kdybyste detail trochu jsem mohl ellaborate více

Dělám obecné úvahy ... dané dutiny filtr a vstupní signál bez rušivých .. mohu mít výstup (filtrovaná), signál se podvržený .. Pokud ano, co může být důvodem pro obecné dutiny filtr? V opačném případě, je-li vstupní signál má falešné .. Co mohu očekávat? posun? Pokud ano, proč? Díky předem. Lupin

Nejsem pozitivní, ale musel bych říct ne, i filtr zkreslení signálu, samozřejmě v různých zámcích, ale nebude zavádět žádné součásti, které nejsou již lze filtrovat posun fáze kurzu, a tak jsem by se říct, žádné rušivé by být přidány, co by se stalo je to, že by prošel frekvence není má u většiny Teď tam jsou jiné mnohem expierienced filtr inženýři tam, že může vědět víc než já, a vítám jakékoliv informace od je díky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back