IE3D výkres Koncepce

G

GoaGosha

Guest
Ahoj lidé,

Poté, co jsem se začal znovu používat IE3D I čelit znovu
s velmi těžké a ne intuitivní (alespoň pro mě) GUI.

Má tady někdo v tomto fóru pocit stejné?
Myslíte si, že tato kresba pojem má více výhod než jiné nástroje?

Myslím, samozřejmě, že nakonec budu zvykat na to, ale problém
je, že po (1 rok předtím) jsem mohl nastavit problémy řádně IE3D
ale teď, po chvíli se cítím jako nováček, pravděpodobně proto, že usnadňuje
zapomněl pojmy, které nejsou intuitivní.

Jsem také pracuje s Momentum, Sonnet & HFSS a někdy
přestat používat je na chvíli, ale já jsem vždy znovu výkresu
dovednosti velmi rychle.

Jian, možná můžete vysvětlit, co je myšlenka za koncepci
z IE3D, proč jste si mysleli, tento pojem je dobré pro nastavení problémy?

Děkuju.

Ahoj, GoaGosha: Děkuji za Váš dotaz.IE3D je GUI byl původně postaven pro jeho sílu a flexibilitu při modelování složitých struktur.Hodně z nich bylo v průběhu let vyvíjela.Chápu, že někteří uživatelé se mi to líbí a někteří uživatelé se to nelíbí.Pro ty uživatele, kteří si zvykli na to, mohou to udělat hodně.Některé simulátory jsou mnohem jednodušší.To může být jednodušší.Nicméně, oni nemají sílu a nemohou vyřešit mnoho problémů.

Jak jsem již uvedl dříve, IE3D je layout editor (MGRID) se zabývá vrcholů a polygonů.Můžete mít velmi dobrou kontrolu nad nízkou geometrie funkce úrovni a vyžaduje mnoho příkazů pro něj.Nicméně, pro některé vysoké úrovni objektů, může být únavné změnit některé globální geometrie funkce.Z tohoto důvodu jsme zavedli IE3DLibrary pro parameterized geometrie vstup.Parametrické geometrie záznam může se měnící globální parametry mnohem jednodušší.Nicméně, bude obtížné změnit malé detaily.Mimochodem, dva způsoby, jak jsou užitečné, a žádný z nich nemůže nahradit ostatní úplně.Pracujeme na sjednocující dvěma způsoby.Jsme také pokrok pro uživatele vytvořit rozvržení z jiných nástrojů.V letošním roce jsme vydali EM Socket mezi MWO 2004 a IE3D.Uživatel může využít IE3D, jako kdyby uživatel používá MWO 2004.Také zpráva Automatické GDSII na IE3D Flow (AGIF).AGIF umožňuje uživatelům vytvářet velmi složité geometrie snadno.V našich příkladech jsme ukázat, jak můžeme stavět BGA strukturu s průchody, solderballs, drátěné vazby, děr a silné stopy a hřiště v jednom záběru.Tyto featuers udělat geometrii vstup mnohem jednodušší.Měli bychom být schopni uvolnit některé odkazy na Cadence velmi brzy.Všechny tyto snahy jsou, aby se IE3D snadné pro různé druhy uživatelů.

Na IE3D, držíme implementaci nových funkcí do něj a to se může změnit hodně za jeden rok.Myslím, že jsme jednou z nejaktivnějších prodejců ve zlepšování produktů.Myslím, že byste se měli snažit používat častěji.EM simulátory jsou jednání s geometrií.Jsou to velmi komplikované.Když nebudete používat delší dobu, můžete zapomenout něco.Jistě, vítáme uživatelům poskytnout zpětnou vazbu, abychom mohli dále vylepšit.Můžete poslat návrhy na podporu (at) zeland.com.Děkuji vám moc!

Doporučuji vám přečíst knihy o elektromagnetické
a některé základní pojmy, které budete mít prospěch
hodně a lepší pochopení ie3d přemýšlení.
doufám pomůže.

O ---..GUI je hrozné ..i jednoduché funkce jako přichytávání na nejbližší vrchol, nemůže být provedeno, aniž byste se frustrovaný ...
použil jsem ho pro změnu můj design s každou iterací až dostanu optimální reakce ..Trvalo mi celý den na 10 iterací ..
GUI je velmi bolestivé používat ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back