jakýkoli subjekt pomozte mi poznat základy IC layout.

T

tarakesava

Guest
v podstatě jsem PCB designer, mám velmi velký zájem se učit ic layout.can někdo říct, která kniha je raději pro IC layout.

a také plzz upload tu knihu.
thx u

No, můj případ přesně!
Yu musí "setkat" MOS tranzistorů důkladně.Takže, lýka 12 dny jsem ve čtení "Smíšené Analog-Digital VLSI zařízení a technologií", Y. Tsividis ISBN 981-238-111-2, 2. vydání.
Jedná se o velmi dobrý úvod s množstvím vysvětlení a méně matematiky.V konečném 2 kapitoly (5., 6.) dostanete intro k rozložení.
Poté se přesune do IC maska Návrh C. Saint / J. Saint nebo umění Analog Rozložení A. Hastings.

Pokud začnete hned, můžeme navzájem pomoci v tomto procesu!
D.

Dobrý den,

Můžete si poznámky na IC rozvržení
thro tyto nástroje

1.MyCAD
2.Tanner EDA
3.Microwind

Všechny výše uvedené nástroje, má dobré uživatelské příručky tutoriály, a základy

Knihy:
Allan Hastings na Analog rozvržení
CMOS layout Design Jacob Baker
CMOS od Pucknell
CMOS, Neil

a mnoho dalších IC rozvržení výukových programů k dispozici thro WEB.

Většina knih jsou nízké ceny.

Doufám, že tato informace Vám pomůže.Přidáno po 3 minutách:
Ahoj,

Máte-li možnost pracovat na těchto nástrojů
jako Laker / Virtuoso, jejich uživatelské příručky budou všechny vás učit.

Zkuste volbyPřidáno po 7 minutách:LASI (rozložení systému pro fyzické osoby), je "univerzální", IC layout a design systému
vztahující se k této: Starting_WinLASI_7v02.zip

2) Viz: Magic rozložení nástrojů s Tutoriály

může jakýkoli subjekt poskytnout odkazy, za které knihy, co kdy se zmíněné ve výše.

thx

Pro knihu Tsividis, jsem nenašel odkaz na stažení, tak jsem ho koupil.Hestings kniha je někde v knize sekci, jen aby vyhledávání.

Ale pro dobrý inženýr tištěné Knihovna je nejdůležitější.Pokud nemáte vlastní kopírovací stroj, bying nebo kopírování je téměř stejná cena.

D.

Začal jsem s "uměním analogové layout" a je opravdu dobré pro začátečníky, ale má spoustu explinations.

ahoj
Umění Analog rozložení Alan Hasting je velmi dobrá kniha pro začátečníky
jde o
analayout

dkace napsal:

Pro knihu Tsividis, jsem nenašel odkaz na stažení, tak jsem ho koupil.
Hestings kniha je někde v knize sekci, jen aby vyhledávání.Ale pro dobrý inženýr tištěné Knihovna je nejdůležitější.
Pokud nemáte vlastní kopírovací stroj, bying nebo kopírování je téměř stejná cena.D.

OK Maria,
Moje volba byla pro tisk je v obchodě není doma.Kde jste se dozvěděli HP LJ s 50 dolary?To je v dobré kondici?Jsou náhradní díly k dispozici?

D.

Také jsem našel tuto knihu: "CMOS. Obvodů, Rozložení a simulace (Baker, Li, Boyce-1997)".Je to opravdu v pohodě pro nováčky.Má spoustu explinations, a zahrnuje mnoho z analogového design a rozvržení.

To je dobrý nástroj pro kreslení layout.Tam jsou také množství příkladů

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=316257

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back