jak dát waveport a vzduchu box pro monopole antény v HFSS

D

dreamzalive

Guest
Jsem navrhování ZČU monopole anténa substrátu rozměru 34x36 mm. Chci vědět, yo jak dát rozměr waveport a vzduchu box v HFSS? mé napájecí vedení je o šířce 3 mm. je to 2 sidede anténu.

hi vaše otázka není jednoznačně u znamenat CPW antény ???????

je to ultrawideband anténu. v tomto patch je na jedné straně z FR4 podkladu tloušťky 1 mm a země je na druhé straně. Náplast se skládají z půlkruhový prostor o poloměru 11 mm, 2 obdélníky 22x6mm a 14.1x3.7. napájecí vedení je obdélník 11.4x3 mm. na druhé straně hřiště je rozměr 11.2x36 mm. každý je dokonalý e. to je přeběhl pozemních staveb, semi osmiboká rezonanční kroužek na zadní straně antény a omega-formoval slot na vyzařující náplast. tvarované slot na vyzařující patch

Ahoj Myslím, že u antény je malá země druh antény, takže můžete používat paušální port mezi své země k Přívodní vedení se stejnou šířku vašeho zdroje line

a jaká by měla být rozměr vzduchu box .. vynaložení antanna je přiložen. plz vidět ...

ahoj záření krabice s délkou 80 mm je OK, ale u tohoto setkal s jedním nebo dvěma problém, když u simulovat v rychlém režimu pro 2-18GHz (nikdy jsem udělal s jinou metodou pro anténu ZČU), pokud u udělal pro 3.1-10.6 nebo to může být 2-12 nezobrazí

díky za odpověď .. 80mm krychle nebo 80 mm vzdálenost od substrátu na všechny strany? Problém je, že jsem se dostat zářez na 3.3-3.6, 5.25-5.35 a 5.75-5.85, ale já jsem stále na 3.2-3.8,4.7-5.0 a 5.5-5.7. Jen jsem musel přesunout druhé a třetí zářez to je vše.

Dobrý den, bez ohledu na anténu jste navrhování a pro které frekvenční rozsah je, obecné pravidlo pro rozměr vzduchové skříně je, že by mělo být Lamda / 4 od svého vyzařování struktury (anténa). Ve vašem případě jste navrhování ZČU anténa, která pracuje 3,1 až 10,6 GHz, takže nezapomeňte použít Lamda vypočtené na základě nižší pracovní frekvence, které ve vašem případě je 3,1 GHz nebo 3GHz. Vaše druhá otázka, jak již dříve řekl použít koncentrovaný port pro excitaci, protože to dobře hodí pro krmení mikropáskového vedení. Do opravit pole velikosti podle výše uvedeného pravidla, a pokud jste ještě didnt dostat výsledky, které čekáte, jak je uvedeno ve Vaší poslední příspěvek výše. Post váš projekt a já opraví za vás. / SC

díky za pomoc ur ... to bylo opravdu velmi užitečné. Připojený soubor je papír, který chci realizovat na FR4. papír na rtduroid. v FR4 to není správné dávat zářez stejně vrub je také na špatném místě. pomocí lambda = 12,255 tj. lambda / 4 pouze dva zářezy se blíží. já nevím, jak nahrát HFSS projektu. tak prosím, pomozte mi.

Ahoj, měl jsem rychlý pohled přes papír jste nahráli. Už jste optimalizované šířku mikropáskového napájecí vedení podle FR4 substrát pro dosažení 50ohms charakteristická impedance?? Pokud používáte stejný rozměr 2,84 mm, jak je uvedeno v novinách pak jeho špatné, protože se počítá, že v závislosti na podkladu byly použity, který je RTduroid. Pro mikropáskové rozměry si můžete vzít pomoci Požár knihy mikrovlnné inženýrství nebo zkontrolovat následující kalkulátor [url = http://www.emtalk.com/mscalc.php] Mikropásková line kalkulátor | em: diskuse [/url] Používat to správné Vaše rozměry mikropáskové napájecí vedení a jsem si jist, váš problém bude solved.you muset použít koncentrovaný přístavu stejného rozměru jako je vaše mikropáskové napáječe šířku a výšku podkladu. Máte-li správné rozměry line mikropáskové krmiv a výše uvedené věci jsou již postaráno pak Nejsem si jist, co je špatného na svůj projekt. Nemůžu si pomoct, dokud a pokud vidím svého projektu vědět, co děláte. Nahrajte si vlastní projekt a já ll se na to podívat. / SC

mohl byste mi prosím, jak nahrát projekt?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 17:04 ---------- Předchozí příspěvek byl v 15:07 ----------</span></span>
jsem udělal všechno, co, jak je uvedeno v dokumentu, kromě mé napájecí vedení, která je o šířce 2 mm. můj port o šířce 2 mm a výškou 1 mm. Jsem stále zářez na 2.8-3.6, 4.8-5.2 a 5.4-5.6. Jsem pomocí vzduchu hranice 12,255 z každého povrchu. plz řekni mi, co se děje v tomto jako já nejsem získání správného výsledku, a také můj druhý a třetí zářez má PSV kolem 2,5.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Odeslat zní v 17:16 ---------- Předchozí příspěvek byl v 17:04 ----------</span></span>
a také všechny mé plochy jsou perfektní- e

ahoj u měl zip HFSS hlavního souboru a pak u nich může připojit

T23 je s lambda vzduchu box / 4 a druhý z nich je nejblíže jsem dostat. plz viz tento

Také jsem se snažil o rozměru vlna port 11.4x2 mm získat charakteristické impedance 50ohm, ale výsledek nebyl žádoucí ....

hi i design mnoha anténa HFSS, ale pro nějaký druh antény jsem použil vlna port obvykle není jeho, stejně jako u chcete, ale v přístavu vlně CST lepší než paušální simulace přístav u nějaký problém, který jsem opravil je pro, ale nemůžu pochopit, proč u změn substrátu ?

díky za vaši pomoc. Vlastně jsem wante pro výrobu této antény a protože FR4 je mnohem levnější než RT-duoroid jsem šel pro FR4. ale nebyl jsem dostat správné zářez. v tomto souboru im hetting zářezy na 3.2-3.6, 4.5-4.9 a 5.4-5.6 ve srovnání 3.3-3.6,5.2-5.35, 5.75-5.85. můžete mi prosím řekněte mi, jak mohu dostat, že. by měla i snížit napájecí vedení do 2 mm namísto 3 s cílem získat characteristis impedance 50Ohm ..

ahoj u cant získat dobrý výsledek, protože FR4 ztráta je hodně, a to převýšení práci, jakož i jiných materiálů, ale i kontrolu a zkuste to pro u

Ahoj, naleznete v přiloženém souboru jsem se opravil. První Notch je přesně na stejné frekvenci jako žádoucí, druhý je o něco dříve, od 5.01-roku. Zářezy mají relativně nízké, protože VSWR FR4 je ztrátový materiál a nad 1GHz ztráty FR4 dostane vysoké, a to je důvod, proč třetí Notch není ani objevit. Kromě tohoto šířka napájecí vedení není správné pro 50Ohms, by mělo být kolem 1,9 mm pro dosažení 50Ohms charakteristické impedance. Jak jste se rozhodli pro 3 mm šířky?? Nějaký speciální důvod?? Vaše Airbox velikost wasnt správné Lamda / 4 je 25 mm 12,5 mm není-li počítat Lamda pomocí f = 3GHz vaše koncentrovaný port buzení bylo definováno pro 36Ohms, nevím proč. Mám ji opravit 50Ohms stejně. Změnili jste na podklad tak, mikropáskové napájecí vedení šířka ll být změněn, a proto všechny ostatní rozměry se změní s cílem získat stejný přesné výsledky papíru, které jste zmínil. Můj návrh: Použijte stejný substrát, jak je uvedeno v knize a pokusit se replikovat výsledky papíru pomocí přesných rozměrů uvedených v dokumentu. To je vždy první krok. Jakmile je hotovo, pak můžete změnit substrát FR4 nebo požadovaný materiál a pak uvidíme, jeho vliv na výsledek. S cílem zachovat stejné výsledky si můžete zahrát s rozměry jednotlivých částí antény geometrie. Doufám, že jste dostal můj názor. / SC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back