jak dát waveport a vzduchu box pro monopole antény v HFSS

díky moc za vaše vedení a pomoc .. Vlastně jsem tento problém vyřešil v IE3D, ve kterém jsem se napájecí vedení o 3 mm, u nichž byl výsledek nadcházejících dokonalé, že je důvod, proč jsem se snažil to na HFSS se stejného rozměru, a když jsem byl s použitím waveport impedance byl 36ohm, tak i dal lumpedport impedance 36ohm. Udělal jsem to na rt-duoroid a dostávám prfect výsledek a simulované stejná pro FR4, ale jak jste řekl, že třetí zářez byl nezobrazuje, tak jsem chtěl vědět, že můj návrh byl správný nebo not.i také změnil dimensios hodně, než Ptal jsem se here.If chcete vidět rt-duoroid výsledek ICAN upload že here.and soubor, který jste poslal není otevření, něco, co nazývá line vykreslení osy chyba se blíží a hfss11 není schopen číst i / o.

Ahoj, mám HFSS 12,1 to je důvod, proč se vám nedaří otevřít. I dont mít HFSS v11 tak i dont know how můžete otevřít můj soubor bez HFSS v12.1 nebo vyšší. Můžete nahrát projekt RT-duroid ale zase každá změna, budu dělat / aby jste zvyklý být schopni to vidět, jak jste HFSS V11. Proč dont upgradu na V13? Můj návrh se snaží mikropáskového napáječe šířce 2/1.9 mm a pak uvidíme, jestli to má nějaký vliv na výsledky. Mám opravit vaše AirBox rozměry, stejně tak, ujistěte se, že AB je 25 mm od každé strany. Dokonce s 3mm feedwidth první 2 zářezy jsou asi na stejné frekvenci rozsahy, kde se očekávalo, a třetí zářez se nezobrazují z důvodu stejného důvodu, který jsem zmínil dříve, a to je můj názor, který může být špatně / vpravo. Nevím nic o IE3D nástroj nikdy používal to, ale jsem použil HFSS rozsáhle a věřím na její výsledky. / SC

Kontakt HFSS technických lidí pro upgradation vaší licence. / SC

Chci najít získat na každém ffrequency od 3-11GHz. můžeme spiknutí grafu mezi zesílení a frekvence v HFSS, jak jsem dostat zisk pouze na centrální frekvenci pro které jsem napodobuje strukturu v různých úhlech .. prosím, řekněte mi, jak můžu dostat získat na každou frekvenci v jedné simulaci v HFSS ..

ahoj není to nemožné pro vaše anténa, protože v u antény CPW mít ani jeden paprsek s konstantním směru lepší u najít pro každou frekvenci, jako je 3, 4, .., 11 a pak děj jim matlab nebo Excel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back