Jak nastavit velikost písma v Allegro?

A

afxx

Guest
Já jsem nový na Allegro a pocházejí z celého světa PADS.Už jsem si projít návody, ale mají několik otázek.Já jsem doufal, že expert Allegro může pomoci mi s tím ...

Je tam byla cesta pro mě změnit písmo Allegro PCB používá k tomu, aby texty (Ref. des. Atd.)?

Také když se podívám na odkaz označovatelé oni se objeví jako jediná tenká linie.Jak mohu změnit, tak to ukazuje mi správnou tloušťku (10 mils, 12 mils, atd.), jak se zdá, v konečném sítotisk?

Jaké jsou Rat T?Byly uvedeny ve cvičeních, ale nemůžu najít více informací o nich.

A konečně, je tu dobrý tutorial DVD, nebo něco, co mě prostřednictvím skutečného provedení, takže mohu učit nástroj lépe?Nežádám o DVD na design PCB.Udělal jsem hodně vysokorychlostní vzorů v PADS.

Díky.

Instalační program pak text velikosti, zde si můžete upravovat nebo upravit každý text bloků pak
změnit text na jakékoli bloky v návrhu.

Rat T jsou určeny pro čisté plánování a tam jsou některé video, který je dodáván s instalací Allegro.

Hodně štěstí,

M

I unavený, že ale nemohu změnit písmo.

Když si zapnu "Zobrazit Elemet" Vidím, že písmo je specifikován jako ANSI.Mohu změnit na jiné písmo?Mohu převést TTF fonty Allegro formát písma?

Co je to 'místnost'?

16,2.

Myslím, že jsem četl někde v 16,3 funkcí, které to lze udělat tak, možná to není možné provést po všem.

Pokud ne, pak uvedu, že se jako umělecké dílo?Pokud ano, jaké formáty lze importovat jako umělecké dílo?Může to být pro vektorovou grafiku, nebo jen bitmap?

Ahoj Afxx,

V allegro 16.2vu může změnit text (refdes) velikost je.

exapmle ..goto Nastavení -> selecet "design parametr Editor "----> vybrat" Text "-----> vyberte "nastavení velikosti textu".tam budete muset dát hodnoty pro šířku velikost textu na fotografii šířce.

Díky
geekay

Právo ...Existuje však způsob, jak změnit typ písma (ne velikost), aby něco jiného?

Ahoj,

Typ písma je stanovena v board.When z symbol je nastavena vrstva.Květen

Ano, nemůžeme změnit typ písma na Allegro, jeho pevné.

To nelze provést ani v 16,3, lze měnit pouze výšku, šířku, rozestup, foto plot atd., ale ne typ písma.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back