Jak upravit pdf soubor, pokud je odemknout tím, Adobe Acrobat?

P

password

Guest
Mám odemknout pdf soubor. To obsahu textového souboru, protože jsem si tam vybrat text. Protože některé důvody, tam jsou text, který chcete nahradit jiným, ale nevím jak. Jediné, co mohu udělat, je vložit komentář linek !!!!!! Se neobjeví na pdf soubor, dokud myši je u konce. Text, který chcete nahradit v tabulce tak to nemůže být děláno tím, převést do Wordu pak převést zpět do formátu PDF. Když jsem uložit jako soubor slovo, je to struktura je těžce poškozena. Prosím, pomozte. Jediné, co mohu udělat teď, je převést do obrázku pomocí Photoshopu pak upravit. To by způsobilo velikost souboru je příliš velký. Díky předem.

Mám metodu, možná můžete zkopírovat text do souboru DOC, pak byste měli makeup znovu, pak můžete převést do formátu pdf. pečovat, musí verzi Adobe acorbat být 6,0 nebo vyšší

Budete muset koupit software, který lze přepnout ochranu na PDF soubor. BYE. G.

Přečtěte si prosím pozorně víc! na clivechen: Už jsem se zmínil, že pdf bylo třeba upravit skládá z tabulky (velké velikosti), takže když jsem převést DOC, tabulky zůstala polovina. Jeho struktura je těžce poškozena, takže nemůžu převést zpět. na tlp71@hotmail.com Vy jste nečetl můj příspěvek pozorně Nicméně díky za vaše čtení. I přesto ještě potřebujete pomoci od vás.

Co PDF-editační software máte? Myslíte si, dokonce Acrobat Professional nebo Adobe PageMaker? Je soubor se protetected z nějakého důvodu, a ne od sebe? Proč pak by se změnit dokument? Zeptejte se chlapa, který je vyprodukoval pro změnu pro vás a dont požádat o nelegální náznak falšovat doklady.

[Quote = heslo] mám odemknout pdf soubor. To obsahu textového souboru, protože jsem si tam vybrat text. Protože některé důvody, tam jsou text, který chcete nahradit jiným, ale nevím jak. Jediné, co mohu udělat, je vložit komentář linek !!!!!! Se neobjeví na pdf soubor, dokud myši je u konce. Text, který chcete nahradit v tabulce tak to nemůže být děláno tím, převést do Wordu pak převést zpět do formátu PDF. Když jsem uložit jako soubor slovo, je to struktura je těžce poškozena. Prosím, pomozte. Jediné, co mohu udělat teď, je převést do obrázku pomocí Photoshopu pak upravit. To by způsobilo velikost souboru je příliš velký. Díky předem. [/Quote] doufám, že to bude k užitku U.. Kniha Abt vsechno na pdf. brát ur vlastní čas na čtení a řešit problém!
Code:
 http://bitchx.ufobject.com/books/how2doeverything/MCGraw-Hill% 20Osborne% 20How% 20to% 20Do% 20Everything% 20With% 20Adobe% 20Acrobat% 206.0.zip
/ cedance

Díky arunmit168 pro svou knihu. Budu šetřit svůj čas číst, a pokud najdu něco užitečného, budu po nich tady na závěr. k dispozici je fallbreak01 Objednejte Nákup od významného zákazníka, jediná věc, kterou mohu požádat z výroby je pdf katalogu. Musím upravit (přidávání, značení, nahrazovat věci, které snadno matoucí mých zákazníků ,...), aby se vešly, že je třeba z nich. Jsou tajemství, takže nemohu po nich zde. S pozdravem

kopírovat a upravovat stránky v msword. pak použít jakýkoliv pdf editor (například Adobe profesionální). Převést upravil slovo dokumentu do PDF pdf editor. díky

@ Atmaca [quote = heslo] text chci nahradit v tabulce tak to nemůže být děláno tím, převést do Wordu pak převést zpět do formátu PDF. [/Quote] / cedance

obraz ve slově může být velký, ale bude to malý při převodu souboru aplikace Word na soubor PDF.

Po dlouhé době pracuje na pdf, zjistil jsem, že Adobe Designer 7.0, přichází s Adobe Acrobat 7.0, bude stačit. Téma uzavírá Díky chlap! PS: Jediný problém je, že peníze jste zaplatili na nákup softwaru.

POUŽITÍ ADOBE ARCOBET ... I PRÁCE ... U moci editovat a uložit nebo LOCK LETCTURE

v čem je problém s vytahování jedné stránky na doc soubor, a pak to opravit, že stránky (tj. jste řekl, že formátování bylo špatné), pak převést že doc do pdf, jakmile jste si upravili, a pak importovat pdf jste právě vytvořili v průběhu Stránka jste extrahovali ... můžete to udělat s Acrobat Professional 6,, Já jsem to udělal sám.

Vlastně je to kresba, ale já opravdu nevím, jak to dělají. Můžu si vybral text v tabulce. Obsahuje velký stůl, že normální A4 nemůže vydržet. -> Skutečný velký problém, když jej převést na slovo doc tabulka je rozdělena do 2 částí, kromě toho jsou zde i nějaké divné znaky místo náhodně na stránce -> Struktura této tabulky je naprosto poškozen. Vše, co můžete dělat s Adobe Acrobat, je vložení komentáře řádek, který nelze zobrazit při tisku. Udělal jsem a Adobe Designer je v pořádku.

No, můžu vidět pouze jedno řešení ur problému. -> o stůl, že u cant kopii, stiskněte tlačítko "Print Screen" příkaz dvakrát, když se objeví na obrazovce a vložit ji do PAINT. odtud u přinést tuto tabulku na slovo jako obrázek. Pak pomocí as / w tzv. "Acrobat Distiller" u moci převést do formátu PDF. , mohu poslat, že u software, pokud chcete u. Doufám, že to funguje pro u.

máte-li podmínkou pro použití adobe, ale nejen čtenář, můžete jej upravit.

Zamčené PDF soubory lze odemknout a upravil trhliny přes software. Myslím, že si ji můžete stáhnout z internetu ... Jen Google za to. Případně mohu pokusit odemknout soubor pro vás, pokud můžete poslat ke mně ... PM, pokud to není velmi citlivý info atd. ..

Mám metodu, možná můžete zkopírovat text do souboru DOC, pak byste měli makeup znovu, pak můžete převést do formátu pdf. pečovat, musí verzi Adobe acorbat být 6,0 nebo vyšší PS: Jediný problém je, že peníze jste zaplatili na nákup softwaru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back