Jak upravit pdf soubor, pokud je odemknout tím, Adobe Acrobat?

[Quote = cedance] [quote = heslo] mám odemknout pdf soubor. To obsahu textového souboru, protože jsem si tam vybrat text. Protože některé důvody, tam jsou text, který chcete nahradit jiným, ale nevím jak. Jediné, co mohu udělat, je vložit komentář linek !!!!!! Se neobjeví na pdf soubor, dokud myši je u konce. Text, který chcete nahradit v tabulce tak to nemůže být děláno tím, převést do Wordu pak převést zpět do formátu PDF. Když jsem uložit jako soubor slovo, je to struktura je těžce poškozena. Prosím, pomozte. Jediné, co mohu udělat teď, je převést do obrázku pomocí Photoshopu pak upravit. To by způsobilo velikost souboru je příliš velký. Díky předem. [/Quote] doufám, že to bude k užitku U.. Kniha Abt vsechno na pdf. brát ur vlastní čas na čtení a řešit problém!
Code:
 http://bitchx.ufobject.com/books/how2doeverything/MCGraw-Hill% 20Osborne% 20How% 20to% 20Do% 20Everything% 20With% 20Adobe% 20Acrobat% 206.0.zip
/ cedance [/quote] odkaz, který jste za předpokladu, nefunguje lépe nahrát na rapidshare Parfémy

Použijte Advaned Password Remover 5.0, může vám pomoci odstranit pdf bezpečnosti a můžete dělat co chcete.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back