Jak začít s ARM

R

rujchai ung

Guest
Mohl by mi někdo prosím, pomozte mi? Opravdu chci vědět a učit se. : Oops:

Co u chtít v ARM? Hardware nebo software? Vist www.arm.com site, stáhnout některé materiály. Dejte mi vědět, v konkrétních od u.. Jde Poli kitti

Něco speciálního, pokud u potřebovat u může zeptejte se mě .. Já vím, ARM velmi dobře. Jde Poli kitti

Poli Kitti: Chci buď hardware nebo software. Pro hardware, Hledám levnou Starter Kit palubě přijít s vývojem softwarového nástroje, takže můžu hrát si s ARM, stejně jako to, co můžeme dělat s STK500 pro AVR od firmy Atmel. U softwaru, Hledám IDE pro ARM, které mohu trénovat na kódování, simulaci a ladění.

[Quote = rujchai ung] Poli Kitti: Chci buď hardware nebo software. Pro hardware, Hledám levnou Starter Kit palubě přijít s vývojem softwarového nástroje, takže můžu hrát si s ARM, stejně jako to, co můžeme dělat s STK500 pro AVR od firmy Atmel. U softwaru, jsem hledal IDE pro ARM, které mohu trénovat na kódování, simulaci a ladění. [/Quote] Atmel ARM není totéž jako Atmel AVR!

[Quote = rujchai ung] Poli Kitti: Chci buď hardware nebo software. Pro hardware, Hledám levnou Starter Kit palubě přijít s vývojem softwarového nástroje, takže můžu hrát si s ARM, stejně jako to, co můžeme dělat s STK500 pro AVR od firmy Atmel. U softwaru, jsem hledal IDE pro ARM, které mohu trénovat na kódování, simulaci a ladění. [/Quote] To Hardware je velký okruh .. U potřebujete komunikovat se mnou saparatelly .. U může dostat mě na [email ] navya_prakash@yahoo.com~~V [/email], pokud jde o Poli Kitti

U zájem o ARM7 nebo ARM9, nebo ARM11? Dejte mi vědět, ur Komentáře Pozdravy Poli Kitty

Dalo by se použít GameBoy Advance taky! : O jádro systému GBA je ARM7TDMI tak, pokud se dostanete: - GameBoy Advance - flash kit - karta flash ( http://www.gbax.com/ například), které by získat kompletní startovací balíček s barevný LCD displej, zvuk, joystick, atd. .. GBA lze použít rameno kompilátory, gcc kompilátor, atd.. >> www.ngine.de , pokud potřebujete více informací: www.gbadev.org doufám, že to pomůže! :)

[Quote = rujchai ung] Chci buď hardware nebo software. [/Quote] Můžete zvážit hodnotitele 7T from ARM, to je low-vyhodnocení nákladů platformy. Pro vývojové prostředí, můžete zvážit použití gcc nástroje nebo můžete vyzkoušet eval ver ze ARM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back