Jak začít studovat microcotroller proto, že chci studovat

V

viandro

Guest
Opravdu chci studovat mikrokontrolér, ale nevím, "Jak začít studovat, a já nemám knihu, aby mi pomohl studiu mikroprocesor." Prosím, pomozte mi chci studovat. "

Je třeba provést rozhodnutí, jakým způsobem rodina mikro budete používat, začít možná nejlepší volba pro vás je rodina PIC, například 16F84 nebo 16F877, navštivte www.microe.com Mnoho info dobré začít se týče

Začal jsem s 8051 a pomocí ASM jazyka. Pak se snažím s PIC a překladač jazyka C, teď už vím, mnoho druhů mikrokontrolérů.

První pohled na místní dodavatele, jaký druh μC je nejdostupnější. Než se rozhodnout na základě které. Začněte s rodinou a 8bit, než přejít na vyšší rodiny. Jedná se pravděpodobně o radu est mohu dát k vám;)

Zvolíte-li PIC rodiny, na odkaz níže uvedených, je výborným výchozím místem. Použil jsem dvě ze svých knih, a byl velmi šťastný. Doporučila bych rozjetí v sestavě, k získání lepší pochopení mikrokontrolérů, a pak přejít na C, pokud se vám líbí. Doufám, že to pomůže. http://www.sq-1.com/

Studie 8051 rodina první studium pak pic, používají jazyk C a assembley jazyk tp programu, stačí stáhnout datasheet od Google odkazovat.

Drahý příteli Můžete začít: "8051 a vestavěné systémy (2. vydání)" Autor: Muhammad Ali Mazidi, Janice Gillispie Mazidi, Rolin McKinlay V této knize využívá krok za krokem naučit Základy assembleru programování a propojení s mikrokontrolérem 8051. Využívá mnoho příkladů ujasnit pojmy. Jednoduché, stručné příklady jsou využívány ukázat, jaké kroky každá instrukce provede, pak vzorku, které by prokazovaly jeho použití. Tento text poskytuje komplexní pochopení vnitřní organizaci 8051 registrů a zdroje tak, že se zbaví studenta strach z assembleru. Ať už studenti se designéři samostatných systémů nebo komplexních embedded systémy, najdou tento text na použitelné zdroje. S pozdravem :. D

Ahoj ... Pokud máte základní představu o mikroprocesoru nebo mikroprocesoru, jako 8051, je velmi snadné začít s řadou PIC mikrokontroléry, protože mikročip zajistí velmi dobrou dokumentaci. že je snadné se naučit i složité věci. Máte-li na jeho webových stránkách můžete získat různé učební pomůcky. Můžete začíná základní typ 8 bit MCU PIC16F877A. www.microchip.com to nejlepší ....: idea: Pozdravy AAR: D

Jdi do místního obchodu s elektronikou, zeptejte se jich, co si mikra mají na skladě. Příspěvku je tady. Pak vám výhody a nevýhody jednotlivých mikro jste zaslali. Bude to zbytečné radit vám to a to mikro, pokud je k dispozici v místě lokálně.

Studie 8051 základy hned od začátku, a pak použít nějaký simulační software pro lepší pochopení pics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back