Jak změřit plně diferenční operační zesilovač s SC_CMFB

S

skythunder

Guest
Ahoj, všichni, chci vědět, jak měřit vlastnosti plně diferenční operační zesilovač s komutované kondenzátorem společné síti režim zpětné vazby. Je zřejmé, že nemůžeme použít kontinuální metody měření časových (AC sweep) najít DC zisk, Unity Gain šířku pásma, CMRR, PSRR, atd. Existují nějaké specifial metody pro měření těchto parametrů na operační zesilovač, nebo jen pomocí přechodových simulace, kterou se sbližují je? Díky

Ahoj, pokud používáte Hspice, můžete provádět TRAN analýzu, a uložte provozní body obvodu do souboru, a pak můžete otevřít soubor a provést analýzu AC. Například, budete provádět TRAN analýzu:... ULOŽIT TYPE = IC FILE = RAIL2RAIL.IC LEVEL = ALL TIME = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U a pak můžete provést analýzu AC AC 10.prosince 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 můžete získat pomoc od Hspice manul pochopit. uložit a. zatížení! považovat!

[Quote = wjxcom] Ahoj, pokud budete používat Hspice, můžete provádět TRAN analýzu, a uložte provozní body obvodu do souboru, a pak můžete otevřít soubor a provést analýzu AC. Například, budete provádět TRAN analýzu:... ULOŽIT TYPE = IC FILE = RAIL2RAIL.IC LEVEL = ALL TIME = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U a pak můžete provést analýzu AC AC 10.prosince 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 můžete získat pomoc od Hspice manul pochopit. uložit a. zatížení! ohledem! [/quote] Děkuji moc, wjxcom! Budu se snažit vaše metody. A já chci vědět, zda tento způsob je vhodný pro simulaci jiných spínaných kondenzátorů obvodů, jako filtry SC, Vzhledem k tomu, simulaci frekvenční odezvu obvodů SC v Hspice v kadenci není k dispozici

Ahoj hr_rezaee: Myslím, že op hraní lze tisknout pouze provozní bodů, například, může op 25U tisknout provozní pointsat 25U... Máte jiný způsob, jak simulovat plně diferenční operační zesilovač s SC_CMFB? pokud jde o

[Quote = wjxcom] Max hr_rezaee: Myslím, že op hraní lze tisknout pouze provozní bodů, například, může op 25U tisknout provozní pointsat 25U... Máte jiný způsob, jak simulovat plně diferenční operační zesilovač s SC_CMFB? pokud jde o [/quote] ahoj. op hraní můžete vytisknout pracovních bodů, ale to může způsobit. AC analýzu v konkrétním čase. zkuste to. pokud jde o

Ahoj hr_rezaee: Snažím se používat metodu, netlist je:. PROTECT OP 28U TRAN 0.1NS 30U START = 0U AC 10.prosince 1 200MEG lib 'D: \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB'.... TT . END ale výsledek není správné!

[Quote = wjxcom] Max hr_rezaee:.? Byste mi říct, jak používat OP [/quote] ahoj mohli byste vyzkoušet tyto dva roztoky na jedné netlist a pak oznámí výsledky? díky jde

Hi hr_rezaee: obvod, netlist obvodu a simulace výsledek lze nalézt na upevnění, jehož jméno je simulation.rar . když jsem se použít netlist takto:..... NOISE V (OUTD) VID 10 PRINT NOISE ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U LOAD CASCODE.IC0 ULOŽIT TYPE = IC FILE = CASCODE.IC LEVEL = ALL TIME = 25U PZ V (OUTD) VID * OPTIONS POST KRÁTKÝ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS = 2 PROBE PROTECT Lib "D: \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".... . TT AC 10.prosince 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10P 1P lis soubor cascode_opa_ac1.lis, a vlna je Aim_ Printing1.pdf; , když použiji netlist takto.: . HLUK V (OUTD) VID 10. PRINT HLUK ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U START = 0U. PZ V (OUTD) VID *. MOŽNOSTI PO KRÁTKÉ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS . = 2 PROBE PROTECT OP 25U lib 'D: \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB "... TT AC 10.prosince 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10P 1P lis soubor cascode_opa_ac2. . lis, a vlna je Aim_ Printing2.pdf; Je jasné, že tyto dva výsledky se liší! PODĚKOVÁNÍ vás znovu, aby mi pomohl!

Ahoj, jsem testoval. první pokus tohoto netlist když použiji netlist takto:. HLUK V (OUTD) VID 10 PRINT NOISE ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U LOAD CASCODE.IC0 ULOŽIT TYPE =.... IC FILE = CASCODE.IC LEVEL = ALL TIME = 25U PZ V (OUTD) VID * OPTIONS POST KRÁTKÝ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS = 2 PROBE PROTECT lib 'D:.... \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB "TT. AC 10.prosince 1 60MEG * Sweep CC 1P 10P 1P uložte OUTD AC analýzu. odstraňte všechny FLES kromě *. sp a modelu. zkuste níže netlist:. HLUK V (OUTD) VID 10 PRINT NOISE ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U PZ V (OUTD) VID * OPTIONS POST KRÁTKÝ NOMOD CAPTAB ACOUT =.... ... 0 NROS = 2 PROBE PROTECT OP 25U lib 'D: \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB ". TT AC 10.prosince 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10P 1P můžete vidět, že dva pozemky jsou stejné. Nepoužívejte. Op 25U a. Načíst současně. pokud jde o

Dobrý den, hr_rezaee jsem simulace se dvěma soubory, které poskytuje, ale nedostal stejný děj. Následující dva netlisty jsou moje řídicí signály a analýzy. Můžete mi ukázat, jak problém vyřešit? Díky 1. . HLUK V (OUTD) VID 10. PRINT HLUK ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U START = 0U. LOAD MYCASCODE.IC0. ULOŽIT TYPE = IC FILE = MYCASCODE.IC LEVEL = ALL TIME = 25U . PZ V (OUTD) VID *. OPTIONS POST KRÁTKÝ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS = 2 PROBE. PROTECT. OP 25U. lib 'cmos35.txt "nominální. AC 10.prosince 1 60MEG. print VDB (OUTD). END 2. . TRAN 0.1NS 30U START = 0U *. OPTIONS POST KRÁTKÝ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS = 2 PROBE. PROTECT. OP 25U. Lib 'cmos35.txt "nominální. Ac 10.prosince 1 60meg. HLUK V (OUTD) VID 10. PRINT NOISE ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). print VDB (OUTD). PZ V (OUTD) VID. END

Ahoj prosím simulovat ve dvou různých složkách. pokud jde o

[Quote = wjxcom] Ahoj, pokud budete používat Hspice, můžete provádět TRAN analýzu, a uložte provozní body obvodu do souboru, a pak můžete otevřít soubor a provést analýzu AC. Například, budete provádět TRAN analýzu:... ULOŽIT TYPE = IC FILE = RAIL2RAIL.IC LEVEL = ALL TIME = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U a pak můžete provést analýzu AC AC 10.prosince 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 můžete získat pomoc od Hspice manul pochopit. uložit a. zatížení! ohledem! [/quote] sc_cmfb je dynamická společný režim zpětné vazby, jak si vybrat DC Pracovní body. pokud u zvolte pracovních bodů náhodně, výsledky jsou špatné.

proč ne nejprve uložit pracovní bod a pak načíst uložený soubor?

Ahoj, pokud budete používat Hspice, můžete provádět TRAN analýzu, a uložte provozní body obvodu do souboru, a pak můžete otevřít soubor a provést analýzu AC. Například, budete provádět TRAN analýzu:... ULOŽIT TYPE = IC FILE = RAIL2RAIL.IC LEVEL = ALL TIME = 25U TRAN 0.1NS 30U START = 0U a pak můžete provést analýzu AC AC 10.prosince 1 100MEG * SWEEP CC 0.5 P 3P 0.1P. LOAD RAIL2RAIL.IC0 můžete získat pomoc od Hspice manul pochopit. uložit a. zatížení! ohledem!
hi mr, wjxcom wouid mi říct, proč zvolit čas = 25U pro tuto simulatin? díky

Ahoj sh.shadmand: Myslím, že můžete použít libovolný čas simulace, ale musíte potvrdit, že výstup společný napětí je stabilní!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back