S
sh.shadmand
Guest
hi dear wjxcom.would byste vysvětlit mi strukturu balun, který jste použili v netlist?Max hr_rezaee: obvod, netlist obvodu a simulace výsledek lze nalézt na upevnění, jehož jméno je simulation.rar . když jsem se použít netlist takto:..... NOISE V (OUTD) VID 10 PRINT NOISE ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE) TRAN 0.1NS 30U START = 0U LOAD CASCODE.IC0 ULOŽIT TYPE = IC FILE = CASCODE.IC LEVEL = ALL TIME = 25U PZ V (OUTD) VID * OPTIONS POST KRÁTKÝ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS = 2 PROBE PROTECT Lib "D: \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB".... . TT AC 10.prosince 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10P 1P lis soubor cascode_opa_ac1.lis, a vlna je Aim_ Printing1.pdf; , když použiji netlist takto.: . HLUK V (OUTD) VID 10. PRINT HLUK ONOISE INOISE DB (ONOISE) DB (INOISE). TRAN 0.1NS 30U START = 0U. PZ V (OUTD) VID *. MOŽNOSTI PO KRÁTKÉ NOMOD CAPTAB ACOUT = 0 NROS . = 2 PROBE PROTECT OP 25U lib 'D: \ CVIČENÍ \ DESIGNOPA \ CSMC06 \ CSMC.LIB "... TT AC 10.prosince 1 60MEG * SWEEP CC 1P 10P 1P lis soubor cascode_opa_ac2. . lis, a vlna je Aim_ Printing2.pdf; Je jasné, že tyto dva výsledky se liší! Thanx vás znovu, aby mi pomohl!