JTAG wiggler připojení?

B

bogdanm

Guest
Zdravím všechny, jsem postavil ARM deska s AT91M40800 od Atmelu a teď jsem se snaží udělat nějaké ladění pomocí OCDemon nástrojů a arm7LibRemote program, který má převést z GDB Serial protokol JTAG příkazy pro OCDemon JTAG wiggler připojen na LPT port. Potíž je v tom, nemám wiggler. Ví někdo, připojení na tomto zařízení? To má být velmi jednoduchá, jen pár úroveň řazení, ale je docela drahý (150USD nebo tak něco) a já nechci koupit:) Pomoci by ocenili. Díky.

Děkuji, jsem věděl o tom, že místo, ale jsou si jisti, že přístroj popisovaný zde používá stejný jako LPT připojení OCDemon wiggler?

[Quote = bogdanm] Děkuji, věděl jsem o těchto stránkách, ale jsou si jisti, že přístroj popisovaný zde používá stejný jako LPT připojení OCDemon wiggler? [/Quote] Ano, je to slučitelné s wiggler!

HI pánové Mohl bych použít tento wiggler s čipovou Triscend E5? 51 jádro s JTAG

Chci nahrát pcb soubor, ale systém mi říkají, že "na vzdáleném serveru byla uzavřena,"

na eltonjohn: wiggler je pouze hardware, chcete-li použít pro Triscend čip E5, že potřebujete softwarovou podporu.

na eltonjohn Vím, že wiggler byl podpořen v FastChip 2.2.0. Z příkazového řádku, start "spiderd-c ARM_Jtag_Wiggler" použití kabelu s wiggler A7. Toto používá MaCraigor paži řidiče. Nevím, jestli tímto způsobem může být používán s E5 čipy. vladz

Chcete-li jingtl: i stažení souboru wiggler JTAG SCH.rar a uvidíte, že je to pro IAR, to compatibale s jedním poskytované MaCraigor to?

Ahoj BenKropp, co je druhý čip v wiggler JTAG. Nelze číst z obrázku. Díky.

Snažím se pracovat s Ke * il a paže ze phililps (LPC série) může udělat?

[Quote = BenKropp] Ahoj petarpav, je to také AC244 [/quote] Ne, tento čip je LCX244, nízké napětí Buffer / Line Driver s 5V tolerantní vstupy a výstupy

[Quote = BenKropp] Ahoj Dainis a peterpav, to je AC244 ... podívejte se [/quote] Ok, ale já jsem Orcad schematický, když konektor druhý čip (který je připojen k JTAG) je LCX244, pomocí LPT pro převod 5V úrovně na úroveň 3,3 JTAG, lepší je používat AHC244, protože to čipu mají větší moc široký supplay napětí a 5V tolerantní vstupy ....

Ví někdo, buit v odporu hodnoty pro DCT114 tranzistor? Ještě lepší je, jaký druh DCT114 tranzistoru je.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back