JTAG wiggler připojení?

[Quote = scthomp] Ví někdo, buit v odporu hodnoty pro DCT114 tranzistor? Ještě lepší je, jaký druh DCT114 tranzistoru je [/quote] Každý malý npn tranzistor s 5K základní odpor -. 10K?

[Quote = scthomp] Ví někdo, buit v odporu hodnoty pro DCT114 tranzistor? Ještě lepší je, jaký druh DCT114 tranzistoru je. [/Quote] To záleží na příponu DTC114E 10 k B 10k BE DTC114Y 10k 47k B BE DTC114T 10 KB Žádné 10k DTC114G být žádná

Nemohu se dostat wiggler okruh pro práci s Ocdemon, jsem si 'vnitřní chyba 43' a zobrazí se zpráva: Chyba odezvy z INITIALIZE: 0x03 initialize_target: kabel odpojen (10: 03). Však legrační věc je, že wiggler obvod pracuje s IAR Embedded Workbench. Bohužel pro mě IAR má lhůtu 30 dnů. Jakákoli pomoc by byla vítána, a díky předem.

toto je velmi společného s novější verze ocdremote (> 2,06), lék pro mě a většinu ostatních je propojit piny 8 a 15 na LPT konektor. Jde NTFreak

ahoj všichni, jak může wiggler být použity pro MIPS (pro oba JTAG a ejtag porty) MIPS mají pouze On Chip cache (program a data), pak může u průvodce mi, jak používat program na JTAG MIPS Děkuji. Priya

Potřebuji pomoc / link pro "JTAG pro QUALCOMM", jako MSM5000. MSM6000, MSM5105 atd. .. Díky

Ahoj přátelé, mám mrtvý STB STRONG SRT 4500 a tam je IBM PowerPC procesor a STB02500 ST 29W160DT blesk. Vidím 16pin hlavičku uvnitř. Který schematicky a měkké bych měl použít k JTAG to? Díky za nějaký nápad.

[Quote = Ace-X] Podívejte se na to: h ** p: / / JTAG-arm9.sourceforge.net / Ace-X [/quote].

Ahoj, mám stažený JTAG kroutit schematický soubor, zjistil jsem, musíme zajistit další VCC nechat ho pracovat. Uvažoval jsem, jak moc bychom měli dát na VCC? 3,3 V, nebo ne. díky Neilson

Mohl by někdo nahrát good = testováno s wiggler schematichs AT91S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back