Konstruktér v Malajsii

H

huji

Guest
Ahoj, Může mi někdo říct, která firma má design nebo R & D oddělení v Malajsii. Díky

Existuje jen velmi málo firem v Cyberjayi, kdo je v současné době zahrnuje v IC Design. IC Microsystems Sdn. Bhd - Design dat měniče (Mixed Signal) SiresLabs - Vysoká rychlost Analogové IC Symmid Corporation - ASIC technologický park - Mimos Berhad - Analogový Mixed Signal / RFIC / ASIC Penang - Motorola, Agilent, Intel

Pokud si myslíte, r n dost těžké se pokusí napadnout cokoliv ... zobrazit tuto webovou stránku pro více informací ... http://www.affinext.com Pamatujte, jen silnější přežije ...

Je to závislé na typu pole, které vás zajímá? Software nebo hardware? Každém odvětví, jako jsou preference polovodičů, telekomunikačních zařízení, software developer, atd.

Pokud hledáte práci v Penangu, pak vedle jobstreet, můžete také přístup některých lovci lebek v Penang. Například, Careerwise, Manpower, Manpower Okamžité hledání atd. Kromě MNC, oni mají některé startu společnosti v jejich databázi. Nicméně, může z toho, co jsem slyšel, hledání zaměstnání přes tyto zakázky společnosti vyplývající můžete dostat nižší plat, protože některé z nich vám účtovat provizi na váš plat.

[Quote = KP] Pokud si myslíte, že jste r n dost těžké se pokusí napadnout cokoliv ... zobrazit tuto webovou stránku pro více informací ... h ** p: / / www.affinext.com Nezapomeňte jen silnější přežije ...[/quote] Co myslíš tím "silnější Survice"? Pokud se opravdu silnější survice je skutečnost, že v podniku, jakým způsobem bude hodně plat a další výhody platí? Dej mi odhad hodnoty je dost. Nepoužívejte jen promluvit snadno.

[Quote = tok47] @ ltera AMD / Spansion Flextronic Jaalaa [/quote] Co víte o Jaalaa?

Nemyslím si, že Malajsie vykonávat práci hodně skutečný 'R & D' ........ můžete vyzkoušet Singapur, pokud chcete

Není tam žádná základní výzkum a vývoj práci v Malajsii moc většina z toho je v aplikované R & D. Základní výzkum a vývoj je také velmi málo v Singapuru na to přijde. V Mimos je design pracovních míst, ale v podstatě jste na vlastní pěst. Ne poskytnuta pomoc, bez instruktáže apod., dostane projekt, pokud nemůžete to jste mimo. Na rozhodnutí, zda můžete dělat to nebo ne, je docela těžké a přímočaré. Pokud jste tak dosud neučinily žádné design před Nechci Doporučuji vám vyzkoušet, ale pokud máte zkušenosti vy, jsou více než vítány to zkusit.

Ahoj všichni Jsme firma specializující se na výrobu, instalace a údržba elektronických a elektrických zařízení v Alžírsku. Hledáme palubě výtah řadič Každý z pracovali na tomto projektu nebo podobný nás kontaktovat, jsme platit vysoké pro schéma, program a realizace detailů. Těšíme se na malysian, indické nebo syngaporian elektroinženýr se silným základům v realizaci PCB. S pozdravem

[Quote = PCBAlgeria] Dobrý den všem Jsme firma specializující se na výrobu, instalace a údržba elektronických a elektrických zařízení v Alžírsku. Hledáme palubě výtah řadič Každý z pracovali na tomto projektu nebo podobný nás kontaktovat, jsme platit vysoké pro schéma, program a realizace detailů. Těšíme se na malysian, indické nebo syngaporian elektroinženýr se silným základům v realizaci PCB. S pozdravem [/quote] a jak se mohou lidé u kontaktu a ura hostem a didnt dokonce nechat nějaký kontakt!

Mám několik míst otevření především na oblast designu IC. Prosím pošlete životopis na mě e-mailem [color = blue] jenny@talentsourceconsulting.com [/color]. Nebojte se uplatňování pracovních míst prostřednictvím Talentsource nebudeme účtovat penny o naše kandidáty a proto s velmi vysokými a dobrý prospěch výplaty. Takže pls jednat hned teď!

Nepřipojí JAALAA. Management naštve. Tato společnost naštve. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 6 minutách: [/color] [/size] R & D, obvodů, RF Design dispozici v Penang: 1. Intel 2. Motorola 3. Marvell 4. Agilent 5. Altera 6. AVAGO 7. Spansion 8. Renesas 9. Sony 10. mnoho dalších ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back