Konstruktér v Malajsii

[Quote = rotijala] nespojí JAALAA. Management naštve. Tato společnost naštve. [/Quote] V čem je problém s Jaalaa? .. Věřím, že je to velmi dobrá úspěšné společnosti!

Je to jen malé začínající firmy se sídlem v San Diegu, jako nová starup společnost v USA, a to není stabilní zatím žádná stabilní produkty, tak proč chtějí expandovat ven MSiA? proto, že dostali od fondu khazanah nastavení v MSC a zneužívání nějaké levné pracovní síly tady, a většina peněz kanál do USA, aby krmení těchto expanzivní manažer a dodavateli.

[Quote = rotijala] Je to jen malé začínající firmy se sídlem v San Diegu, jako nová starup společnost v USA, a to není stabilní zatím žádná stabilní produkty, tak proč chtějí expandovat ven MSiA? proto, že dostali od fondu khazanah nastavení v MSC a zneužívání nějaké levné pracovní síly tady, a většina peněz kanál do USA, aby krmení těchto expanzivní správce a dodavatele. [/quote] Myslím, že oni už mají čipy na trhu, ne ? Víte, že některý z jejich vedení týmu?

zkuste to ............. h ** p: / / my.jobstreet.com/jobs/2006/11/s/10/351549.htm fr = L?

[Quote = tok47] zkuste to ............. h ** p: / / my.jobstreet.com/jobs/2006/11/s/10/351549.htm fr = L [/quote] to, co si myslíte, že je nejlepší design MNC v Penang?

Jsme nováček v tomto regionu, a nejsme velká firma, ale máme nějaké ambice rozdělit naše úsilí výzkumu a vývoje rovnoměrně mezi našimi švédskými kancelář a Malajsie / Singapur. Máme několik volných pracovních míst na úřadu KL, viz www.f2m.com.my .

Ahoj Martine, já jsem tě potkal před jedním z těch, Freescale Seminář k jejich 8 pin MCU v Sheraton Subang. Jak se volně pohybovat dělat?

[Quote = contagiouseddie] Jak je volně pohybovat dělat? [/Quote] Ok, které společnost? Ano, rok 2006 byl tak tak, sotva zvratu. Ale myslím, že budeme dělat úžasné v roce 2007. Dostali jsme oba Rutronik (Evropa) a DigiKey (USA) jako distributoři nyní. Jsou opravdu agresivní a tlačit, ani z poloviny-spící, jako RS a Farnell. Stále hledáme vhodné distributory v Asii a Tichomoří i když, ale na trhu zde velmi roztříštěný. Mnoho nových produkty uvedené na trh v posledních měsících. Oba datacomms a RFID. Hodně rostoucí poptávku po těchto produktech RFID, ale Bluetooth produkty stále asi 50% + + příjmů.

Ahoj Martin V jednom z vašich příspěvků jste se zmínil o rozšíření v Singapuru. Máte kancelář v Singapuru a jsou tam všechny možnosti v současné době. Díky Tama

[Quote = s3034585] Máte kancelář v Singapuru a jsou tam všechny možnosti v současné době. [/Quote] Máme v plánu pro to v průběhu roku 2007. Č. vývoj funkce jako dosud, tak bohužel nic bezprostřední. Máme klíč aliance v Singapuru, a já jsem osobně tráví spoustu času.

Ahoj Martin Jste si vědomi některých otvorů, jak jste v současné době zapojeny v Singapuru. díky Tama

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back