který je lepší používat: registry či RAM?

O

omara007

Guest
Ahoj kluci ..
Mám návrh, který vyžaduje 2 KByte skladování ..s každým prvkem skladování rovnající se 2 byty a řadu prvků, se rovná 1024.
Který je lepší, k provedení tohoto skladu, registry nebo RAM?
Jde o

Logicky analyzovat Váš požadavek sám o sobě, za 2k skladování, které budete potřebovat 2k rejstříky, které daleko, daleko krát větší než 2k RAM.RAM jsou určeny pouze pro snižování naše obvyklé místo obsazené registrů.Pokud váš paměti požadavek není standardní rozměry, používáme pouze RAM.

Pokud se můj hlavní zájem je spotřeba energie, co si myslíte?..Registry nebo RAM?..

Pokud je spotřeba elektrické energie ur idea, pak samozřejmě RAM jsou lepší volbou.Protože přijdou jako makra, které jsou optimalizovány pro napájení pro prodejce.
Také .. Menší paměti jsou rychlejší a spotřebovávají méně energie a dynamické, takže si můžete stavět větší paměti s nimi.

Ale pokud budeme používat obvody pak musíme spoléhat na nástroj pro optimalizaci blok pro oblast a energie, které jsem velmi jistý, bude méně efektivní než makro dodavatelů paměti.

Takže, co je nejlepší RAM vybrali pro celkovou paměť 2 KB a požadavek na low-spotřeby energie?

omara007 napsal:

Takže, co je nejlepší RAM vybrali pro celkovou paměť 2 KB a požadavek na low-spotřeby energie?

Ve skutečnosti, registr a RAM je stejná.Knihovna prodejce jen design je různými obavy.
Obecně platí, že registr je menší než RAM, a výkon je více méně než RAM.

Yun Lin napsal:

Ve skutečnosti, registr a RAM je stejná.
Knihovna prodejce jen design je různými obavy.

registrovat pole je rychlejší, ale větší oblast, spotřebuje více energie;
Paměť RAM je nižší, ale více kompaktní, méně spotřebované energie.

archillios napsal:

registrovat pole je rychlejší, ale větší oblast, spotřebuje více energie;

Paměť RAM je nižší, ale více kompaktní, méně spotřebované energie.

RAM je rozhodně lepší volbou.Nejste si jisti počasí používáte ASIC nebo FPGA.
V FPGA se můžete dostat nějaké moduly RAM optimalizován pro napájení.
V ASIC RAM určitě přijde s testováním logiky nad hlavou

sameer_dlh25 napsal:V ASIC RAM určitě přijde s testováním logiky nad hlavou

Yun Lin napsal:

Ve skutečnosti, registr a RAM je stejná.
Knihovna prodejce jen design je různými obavy.

Paměť překladač jsem použil již poskytují RAM a zaregistrujte se soubor (ne syntetizován syntezátoru).
Když velikost paměti je malý, než 1024x16, oblast rejstříku souboru je malý, než aby z RAM a špičkový nebo průměrný výkon regfile je také malá, než RAM od jejího nahlášení.

PS: v případě pokusu je T-jako 0,18 procesu.

S pozdravem,
Jarod

jarodz napsal:

Paměť překladač jsem použil již poskytují RAM a zaregistrujte se soubor (ne syntetizován syntezátoru).

Když velikost paměti je malý, než 1024x16, oblast rejstříku souboru je malý, než aby z RAM a špičkový nebo průměrný výkon regfile je také malá, než RAM od jejího nahlášení.PS: v případě pokusu je T-jako 0,18 procesu.S pozdravem,

Jarod

jarodz napsal:

Když velikost paměti je malý, než 1024x16, oblast rejstříku souboru je malý, než aby z RAM a špičkový nebo průměrný výkon regfile je také malá, než RAM od jejího nahlášení.PS: v případě pokusu je T-jako 0,18 procesu.S pozdravem,

Jarod

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back