který je lepší používat: registry či RAM?

Používáte-li nějaký kompilátor produkty paměť známých společností, jako Artisan, Versilicon, můžete vidět rozdíl.

Yun Lin napsal:

Používáte-li některé výrobky paměti kompilátor známých společností, jako Artisan, Versilicon, můžete vidět rozdíl.

Yun Lin napsal:

Používáte-li některé výrobky paměti kompilátor známých společností, jako Artisan, Versilicon, můžete vidět rozdíl.

Zdravím všechny,

To by mohlo být otázkou nováčka ve srovnání s analýzou výše uvedených téma, ale bylo by skvělé, kdyby jsem vyřešit s ním a pomoci ful, moje obavy, že

Knihovna, která používáme, se jim poskytuje různé rozsahy RAM?na instantiate to pro naši aplikaci.

Předpokládám, že pokud iam pomocí syntézy nástrojem, jak můžu použít RAM-li předdefinované v knihovně na konkrétní aplikace?

V Verilog existuje několik atributů k syntéze RAM / ROM moduly, jako
(* Syntéza, ram_dual (a další) *) Jak mohu použít tyto atributy v reálném čase, mám na mysli pod nějaký nástroj RC nebo DC jet.Poděkováním
Raghu

jarodz napsal:Když velikost paměti je malý, než 1024x16, oblast rejstříku souboru je malý, než aby z RAM a špičkový nebo průměrný výkon regfile je také malá, než RAM od jejího nahlášení.

Jarod

omara007 napsal:jarodz napsal:Když velikost paměti je malý, než 1024x16, oblast rejstříku souboru je malý, než aby z RAM a špičkový nebo průměrný výkon regfile je také malá, než RAM od jejího nahlášení.

Jarod

jarodz napsal:

Paměť překladač jsem použil již poskytují RAM a zaregistrujte se soubor (ne syntetizován syntezátoru).

Když velikost paměti je malý, než 1024x16, oblast rejstříku souboru je malý, než aby z RAM a špičkový nebo průměrný výkon regfile je také malá, než RAM od jejího nahlášení.PS: v případě pokusu je T-jako 0,18 procesu.S pozdravem,

Jarod

Chcete-li Thomson,

Nevím, je to legální post zprávy z paměti kompilátor na tomto fóru?
Ale můžu říct, že paměť překladač jsem použil je Verisilicon pro GSMC 0,18 procesu.

Chcete-li omara007,
Souhlasím whizkid slovo.Regfile syntetizován syntezátoru může být nižší, než je optimalizována paměti kompilátor zajištěno přímo v areálu.Ale myslím, že to může být archieved dalšími dubna snahou donutit seskupeny blízko.Z tohoto problému navrhuji, je lepší použít RAM, pokud vaše paměť kompilátor může poskytnout regfile.

S pozdravem,
Jarod

Ahoj ...whizkid

Mám zájem o 1-T SRAM.
Dokážete vysvětlit, 1-T SRAM architektura a jak funguje?
Můžete sdílet technologie materiál pro nás?

whizkid napsal:pokud jste příliš consious o moc Navrhoval bych, 1-T SRAM než 6-T SRAM.
No myslím, že byste měli vzít v úvahu skutečnost, že využití RAM zvyšuje testovací obvody (paměti bist) a paměťový řadič ...
Také testovatelnosti obvodu snižuje.Podívejte se na registru souborů (obvykle používané pro střední-velikost paměti) z vašeho slévárny.

Mohou být testovány s scan řetězy a další snadné použití.Jde o

whizkid
Přidáno po 3 minutách:

dynamicdude napsal:

2KB RAM je nepochybně volba ..

takže chlapi ..sečtením všechno ..Jaký je závěr pro srovnání mezi:
1 - RTL kódované Registrace Soubor
2 - Slévárna dodává Registrace Soubor
3 - RAM

pro následující cíle:
1 - Spotřeba energie
2 - Výkon
3 - Testovatelnost
4 - Náklady

za předpokladu, že velikost je 1-KB.

Myslím, že jsme lepší dát to do jedné tabulky za nejlepší výkon diskuse.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back