který PCB designer program používat?

S

scharmh

Guest
Ahoj, chtěl bych vědět, které PCB designer programy existují v polních díky

I použití Protel je to dobrý Myslím, že to je nejpopulárnější také

P-cad je také docela dobrý a vzpomíná se na další staré Tango

No Orcad může být volbou, když u chcete jen simulovat obvod, ale o skutečné design PCB doporučuji ProTel

Protel je to nejlepší, co nemůžete porazit jsem se snažil všechny ostatní a myslím, že Protel poráží všechny ostatní dobře, že je to moje 2 centy stojí stejně wizpic

Nejjednodušší způsob, jak směrovat jednoduché PCB design je Sprint Layout, další choise je CadSoft EAGLE Zkuste je zdarma.

Vlastně jsem použít ProTel 99SE, v minulosti, ive používá PCAD2002, ACCEL14 a ACCEL15 (Old PCAD verze) a orel jim. Protel jsou mnohem Easy Draw elektronické diagrans a debakl pcb ... Gorkin

Jednou jsem mluvil k Altium prodejce a on mi řekl, že PCAD je lepší než ProTel. řekl, že většina lidí, jako je ProTel, protože havent použité PCAD celý svůj život. on také říkal, že PCAD je dražší než ProTel tak, aby také vysvětluje, proč je lepší (i když im skeptik ohledně tohoto prohlášení). tito byli jeho myšlenky. co vy na to?

ProTel v minulosti nebyla tak silná, ale to bylo snadné, ale aktuální verze ProTel DXP 2004 + SP2, 3,4 je velmi dobrý a silný dost pro mnoho vzorů. Myslím, že je velmi uživatelsky přívětivý a můžete se integruje s jinými autorouters jako jako spekter a Electra.

Dvou hlavních PCB design balení v profesionálním komerčním využití jsou PADS PCB a Cadstar. Oba kolem £ 10K ochranné známky pro slušné možnosti. Programy uvedené výše jsou opravdu pro hobiest. Pokud chcete vydělat peníze dělá PCB design v průmyslu, naučit se používat PADS PCB a / nebo Cadstar!

Používám ExpressPCB, je to dobré pro začátečníky. Protel, by UtilBoard být další na řadě.

No, já osobně raději ProTel 99SE, protože to má, že hezkou Specctra rozhraní ... Víte, já si myslím, že pesonally Specctra je konečným autorouter na této planetě (dobře, já si myslím, že ano, prosím neobviňujte mě, jestli je to příliš špatně!)

Já používám Orcad Layout a od několika roce .. a našel jsem jí perfact nástroj pro návrh desek plošných spojů. má mnoho slušných funkce, jako je přepašte základnu nebo mřížku méně směrování, flexibilita / z dovozu / vývozu různé jiné CAD nástroje, elegent schematický editor atd..

Souhlasím s wahabmalik. Orcad Layout Plus je pěkný, zejména při použití ve spolupráci s zachycením. Jediná věc je, že výkres nástroj akward na prvním místě. Nebyly použity mnoho jiného, ​​ale to je moje dva centy.

Ahoj, jsem rád [color = blue] ARES FROM Labcenter [/color] je snadné používat jsem se snažil hodně konstrukční CAD programy, ale konečně se mi podaří, že [color = blue] ARES [/color] nabízí svým hostům mimo hobiest nyní také podporují ELECTRA automatické router

Mentor PADS Layout / PADS Logické jsou snadno ovladatelné jako Protel 99SE. Ale, Cadence Allegro je robustní, protože je více návrhová pravidla / omezení, které mohou být nastaveny a simulátor ke studiu SI, EMC / EMI problémy. Candence Allegro je v hodně požadavku Nyní-a-dní.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back