který PCB designer program používat?

No myslím, že každý software má své výhody a nevýhody. nejmocnější software pro navrhování komplexního deska je P * ROTEL DXP 2004. Jsem návrhář PCB a použít i P * ROTEL ve spojení s hardwarem vyrobené Bungard, pokladny webu http://www.bungard.com/home.htm . Další software je ORCAD, je to snadné

[Quote = Bamdad] I pesonally myslím, že Specctra je konečným autorouter na této planetě [/quote] Topological router Topor je lepší než Specctra. Například, Specctra je těžké použít, i to je příliš mnoho přes.

Používám PowerPCB, je to jednodušší a rychlejší než ProTel, a podívejte se čistič.

Pokud jste zvolili koupit dlouhodobém používání licenci, PADS (PowerLogic, PowerPCB) Zdá se, že nejlepší volbou. Mám zkušenosti s PCAD a PADS (po jak s simulaneously), ale preferuji PADS. Pouze (můj názor), kde PCAD je nejlepší, je to cuurent menu pro výběr mezi souborem svých sítí. Všechny ostatní funkce v PADS se mi líbí víc. Varuzhan

Použil jsem ProTel 1,0, ProTel 1,5, ProTel 99, ProTel DXP a PCAD. Myslím, že Protel DXP je velmi mocný nástroj pro PCB a obvodů. má kompatibilní koření motor pro obvod simlation. Nelíbilo se mi, PCAD, protože to postrádá knihovny, musíte definovat otisk pro každou komponentu, který používáte, a toto bude konzumovat hodně svého času vývoje. Mám přítele, který pracoval jako projektant PCB, on mi řekl, že mentor PADS / Výdaje jsou silnější a profesionálnější než ProTel. I havent to zkusil, ale myslím, že byl velmi upřímný ve svém úsudku. Viděl jsem diskusi o tomto webu, ve kterém bylo provedeno srovnání se konal mezi Cadstar a ProTel. V této diskusi někdo řekl, "Dont tyto muže a dítě, ProTel je děcko!". Za sebe jsem nikdy nezkoušel Cadstar, ale měli byste uvažovat v procesu výběru, protože jste havent dozvěděl některý z těchto nástrojů ještě co si myslíte? PS Nevím proč "ProTel" je psán jako Protel na této stránce!

Používal jsem Ultiboard - nyní používá ProTel. Velmi dobrá.

Pokud hledáte pro dobrý nástroj a zdarma, musíte použít CadSoft EAGLE. Mají freeware a limitated verzi oni softwaru. Pokud nemáte žádné problémy při používání prasklou software, navrhuji vám Altium je nástroj, ProTel. Je to velmi dobrý nástroj, velmi kompletně a máte spoustu informací o tom, jak se Ude ji na internetu. Podívejte se: http://www.cadsoftusa.com pro EAGLE a http://www.altium.com pro ProTel (musíte nahradit @ s) By, Guillermo (AR)

I používat vložky a já jsem opravdu spokojen s tím ale ProTel má nějaké lepší bodů visualiation v schémat ...

Myslím, že OrCAD a Protel jsou nejsilnější PCB programy ANF pro simulaci OrCAD je nejlepší. Použil jsem ji a bylo to velmi jednoduchý a výkonný

Myslím, že Traxmaker také z Altium, to je nejvíce nejvíce nejjednodušší způsob, jak vytvořit jednoduchý PCB, můžete se to naučit za hodinu nebo méně. pokud jde o

Používám OrCAD pro design PCB a obvodu simulace. Im velmi spokojený s tím.

Jo, já také pomocí OrCAD pro návrh DPS, První použití OrCAD Zachytit navrhnout elektronické schématické obvody, ve stejnou dobu přiřadíte každé součásti stopy, pak cread na netlist. Druhý krok, použijte OrCAD rozložení se stejným netlistu a začít navrhovat rozložení PCB dle Vašeho výběru. jde o fayes

Naše Cad odd. používá Alegro a Mentor, která jsou obě velmi drahé programy. Já osobně používat EAGLE a používali ho profesionálně ~ 4 roky. trenéři: Použil jsem to až na 6 vrstev desek. To se bude zabývat slepé vias a multi-vrstvy s lehkostí. Téměř všechny návrhy jsem dělal byl analogový nebo mixed signal ale žádný server nebo matka desky. Grafika je tak snadné, že mohu použít, aby se technické ilustrace. Byl postaven v jazyce uživatele a skript schopností. Má návrhová pravidla kontroly včetně clearences, ohyby, atd. ZDARMA a studentských verzí jsou k dispozici. Mnoho nástroje User Language dispozici od ostatních uživatelů jsou k dispozici. Generuje gerbers pro jakékoli PCB domu k použití. cons: To dělá žádné simulace nebo výpočty integritu signálu (to udělat elektrické kontroly, ale ne dynamické věci). Má jiný způsob kreslení, který je zavádějící, pokud budete muset přejít tam a zpět do dalších grafických programů (Líbí se mi Eagleho lepší). Jen můj názor. Hodně záleží na tom, jaký typ konstrukce děláte. Většina z těchto drahých programů mají dlouhou křivku učení, ale mnohem více, pokud ji budete potřebovat.

Jakékoliv připomínky k expedici Mentor Graphics "/ Návrh programu Capture Programy tady?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back