měření tlaku

W

Willykilly

Guest
Zdravím všechny,
Bylo mi řečeno, můj přítel, že musím 4ma zdroj proudu pro měření výstupu z tlakového senzoru.Proč je to nutné?

Díky předem.

Jaký je tlakový senzor?Bez nějaké bližší informace, že není možné odpovědět.

Keith

Zdravím všechny,
Díky za odpověď.I am using piezo snímač resisitve a tenzometru.

Jaký je tlakový senzor, co tenzometru?Bez nějaké bližší informace, že není možné odpovědět!

Keith
Naposledy upravil keith1200rs dne 16.května 2010 11:52, editovaný 1 krát v celkové

ahoj willykilly

Používáte-li piezoresistive musíte dodat snímač pomocí stabilní 4 mA zdroj proudu pak zesíleny pomocí zesilovače poplatek.Některé piezoresistive senzor již stávající zdroje a poplatek zesilovač v něm.

Jde o

Jste matoucí piezoresistive s piezoelektrickým snímačem tlaku.Piezoresistive senzory Nepoužívejte poplatek zesilovače, jen instrumentace
zesilovače (diferenciální zesilovače).Jejich provoz princip je odpor změny spíše než poplatek generace, můžete si představit, že prostě
jako křemík vyrobené tenzometrů.Stejně jako u konvenční (kovové dráty nebo fólie) tenzometru, most obvod změní odpor
Rozdíl v napětí rozdíl.

Různé možnosti pro zásobování piezoresistive mosty jsou v použití.Několik výrobců skutečně dávají přednost konstantní proud dodávek, více
konstantní napětí nebo speciálně navržené kompenzace teploty sítí.Jak keit1200rs je uvedeno:Citace:

Bez nějaké bližší informace, že není možné odpovědět!

HI tam můžete dát info o DMP015-A?
Zjistil jsem, že Vsignal = Vexc * (delta R) / R
= Vexc * F * S
S = citlivost v mV / V
F = síla
ale v tomto listě č. mv / v hodnotě bylo zjištěno,
thx

140mV pro 5V buzení, plného rozsahu stupnice, podle listu.

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back