Může downconversion mixer být použity jako Konverze mixer?

S

smash85

Guest
Jen základní theorical otázku:

Může downconversion mixer být použity jako Konverze mixer jen o přepínání vstupních / výstupních portů?(Za předpokladu, že kmitočtovém rozsahu všechny porty jsou dodržována)

tj. RF = 2-20 GHz, LO = 2-20GHz, IF = 0-2 GHz

Downconversion tj. RF = 20 GHz, LO = 19 GHz, pak výstup IF = 1GHz

Pak použijte stejnou mixer pro Konverze:

tj. LO = 10 GHz, IF = 2 GHz, a výstup RF = 12 GHz

díky

Ano, to může být používáno.Míchačky downconvert a upconvert současně.Ať chcete, se na výstup odfiltrovat ostatní pomocí filtru odpovídajícím způsobem.Takže to vlastně zkvalitňuje příliš ...

Pokud se chystáte až převést, dát nižší frekvence signálu IF port a přijmout vyšší frekvence z přístavu RF.Ujistěte se, že baterie má potřebné frekvenční pásmo pro všechny tři port signály.

i poradenství U přečíst datasheet, coz některé mixéry jsou filtry v přístavech, tak to zvyklý práce.

ale v gernral teoreticky mohou, tak u muset investovat někdy ujistit se, že tento mix bude fungovat v obou případech

khouly

Díky za pomoc,

Další otázka:

Může Obrázek Zamítnutí Mixer být také použit jako s jedním postranním Upconverter, pokud nejsou k dispozici žádné filtry a frekvenční rozsahy jsou v pořádku?

Také, když mám situaci jako je tato:

Chci downconvert signál z RF = 20 GHz, aby IF = 1 GHz.LO má být na 21 GHz.Jsem si jist, že jediný signál přicházející z přístavu RF je 20 GHz, ale signál LO může být přítomna i na 19 GHz.Je to problém, protože jak s downconvert na 1 GHz?

smash85 napsal:

Díky za pomoc,Další otázka:Může Obrázek Zamítnutí Mixer být také použit jako s jedním postranním Upconverter, pokud nejsou k dispozici žádné filtry a frekvenční rozsahy jsou v pořádku?Také, když mám situaci jako je tato:Chci downconvert signál z RF = 20 GHz, aby IF = 1 GHz.
LO má být na 21 GHz.
Jsem si jist, že jediný signál přicházející z přístavu RF je 20 GHz, ale signál LO může být přítomna i na 19 GHz.
Je to problém, protože jak s downconvert na 1 GHz?

Zde je návod:

Pevná IF oscilátor je smíchán s vysílací RF dát dostávat LO, které by mohly mít freqs RF IF nebo RF-IF.Přijímaného signálu je pouze RF.

To je důvod, proč chci vědět, jestli bych se to týká na odstranění nežádoucího sideband zatímco převodem zvukového signálu.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back