D
Damnthistinleg
Guest
Dobrý den, toto je můj první příspěvek, takže zde naleznete snadno na mě. I když mám trochu znalostí, je to více prostoru, než známka - když vidíte, co mám na mysli! Mimochodem, já jsem pracoval na malý projekt, pro který MAX7219 je téměř ideální. Musím se řídit 8 velkých sedmisegmentové displeje, ale vyžadují více energie, než je k dispozici přímo od 7219. Ačkoli žádný list je k dispozici pro displeje, každý segment se zdá používají čtyři high-jas LED diody v sérii s proudovým omezením 100 ohmů odpor. Mám podezření z toho, že oni mají být řízen 12 voltů DC. Chtěl bych využít zařízení stmívání PWM na MAX7219, takže musím udělat dvě věci. Za prvé, myslím, že budu potřebovat k poklesu odporu hodnoty kolem 27 ohmů ke zvýšení proudu přes LED, protože nyní bude impulsní. Za druhé, budu muset zesílit výstup z 7219 s cílem poskytnout odpovídající napětí a proud. Problém je, že musím to udělat co nejefektivněji, jak chci spustit vše od 12 voltové baterie. Mnohokrát děkuji předem za jakoukoli pomoc! Dave.